NEVERSEA 2018 – Ziua 3

Armin van Buuren cu drapelul romanesc pe scena Neversea, in a treia zi de festival

ROMÂNIA, SUNT ACASĂ!” ARMIN VAN BUURENRĂSĂRIT UNIC LA MALUL MĂRII NEGRE DUPĂ 5 ORE DE SHOW CU REGELE MUZICII TRANCE, ARMIN VAN BUUREN!

Cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele muzicii trance, Armin van Buuren! Artistul a respectat tradiția de la festivalul UNTOLD și a stat pe scena principală NEVERSEA, alături de cei peste 58.000 de participanți, aproape 5 ore. În momentul în care a urcat pe scenă , Armin van Buuren a declarat că în România se simte ca acasă.

Vin în România din 2003 și într-adevar am creat o legătură specială cu publicul de aici. Pot să spun că mă simt acasă când ajung în România și de fiecare dată mă întorc cu mare, mare drag aici. Aș veni și pe gratis doar să simt căldura publicului de aici” a declarat Armin van Buuren.

Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului NEVERSEA a fost John Newman. A făcut un show impresionant iar în momentul în care artistul a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, fanii au fost în delir.

Oamenii sunt minunați în România. Revin de fiecare dată cu mare plăcere pentru că publicul aici are o energie aparte, pe care am simțit-o din prima clipă. Abia aștept să revin.

Un spectacol plin de energie și culoare au avut și cei doi DJ olandezi, Sunnery James & Ryan Marciano care au fost impresionați de public, dar și de plaja NEVERSEA, comparând-o cu Miami Beach.

Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Alex Parker, urmat de trupa Carla’s Dream, The Him, John Newman, Tujamo, Sunnery James & Ryan Marciano și s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Armin van Buuren. Show-urile lui Carla’s Dream, The Him, Tujamo si Sunnery James&Ryan Maciano au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Premiesku, Priku, AME DJ, Macanache, Paraziții, Dope D.O.D, Chase & Status, Jan Blomquist, Viken Arman și mulți alții.

Vă reamintim că banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, până cel târziu, luni, 9 Iulie 2018, ora 10.00. Majoritatea căsuțelor CREDIT POINT vor fi deschise în intervalul 12.00 – 06.00, iar în zonele cele mai frecventate, căsuțele vor rămâne deschise NON-STOP.

Numărul exact de persoane participante la a doua ediție a festivalului NEVERSEA 2018 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.Biletele de 1 zi pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.