Mirela Vaida Boureanu participa la Selectia Nationala pentru Eurovision 2014 cu piesa “One more time”

Cunoscuta solista vocala a Teatrului de Revista “Constantin Tanase” din Bucuresti si moderatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, Vaida isi va incerca norocul participand la Selectia Nationala pentru Eurovision 2014 cu o frumoasa piesa de dragoste.

comunicat (2)Piesa se numeste “One more time” este lansata de casa de discuri Code Production, fiind o productie muzicala Code Production.

“Totul a inceput dintr-o joaca, eu dorindu-mi sa inregistrez o melodie a mea, proprie si personala, pentru ca toata lumea ma intreba despre un album muzical. Aceasta este prima mea inregistrare in studio. L-am intalnit pe Bogdan Tascau, compozitor si Producator Muzical care, ascultandu-ma, mi-a recomandat piesa “One more time”. Am simtit ca mi se potriveste si datorita liniei melodice, armoniei, melancoliei si nostalgiei pe care o simt ori de cate ori o ascult.”, a declarat artista.

“One more time” este o melodie de stare, de liniste, ce aduce aminte de povesti, de lumea boema, chiar de Parisul interbelic, este melodia care se simte, se transmite, abia apoi se canta.

“Inregistrarile in studio necesita multa rabdare si migala, multa munca, de o parte si de alta, asa incat vreau sa multumesc lui Bogdan si echipei Code Production pentru felul in care m-au primit si, mai ales, pentru increderea pe care mi-o acorda, alegandu-ma.. Trebuie spus ca Bogdan a fost unul dintre castigatorii Eurovision, etapa nationala, reprezentand Romania in anul 2007, in Finlanda, cu trupa Totomondo, el fiind si compozitorul piesei. Asadar, presiunea si cerintele sunt mari si mi-am propus sa nu dezamagesc.”, a adaugat Mirela Vaida Boureanu.

comunicat (1)

 

 

“Muzica este prima mea iubire, prima mea chemare, mi-a dat totul fara sa-mi ceara nimic, ea dandu-mi nenumarate satisfactii si simt asta ori de cate ori cant pe scena Teatrului de Revista Constantin Tanase, a carui solista sunt, ori de cate ori cant cu bandul meu, VAIDA SHOW. DE DATA ACEASTA, VREAU SA SIMT EMOTIE SI DE PE SCENA EUROVISION!!!”, a spus optimista cantareata.

Numele de scena cu care va participa in competitive este VAIDA, ea propunandu-si “Sa arat ca muzica poate suna si altfel, soptit sau cantat, ca muzica nu se tipa, nu se striga… muzica se impartaseste…si te cheama!!!”.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.