Miercuri 15 ianuarie 2014 la matinal special guest – Cezar –

Pasionat involuntar de muzica, la doar 8 ani, Cezar urmeaza cursurile scolii de muzica din orasul natal Buzau.

photoPe parcurs, descopera ca este fascinat de domeniul muzical si decide sa continue aprofundarea cunostintelor. Studiaza violoncel si pian, activeaza in orchestra liceului, sustine concerte in diferite locatii.

Nu considera ca este suficient, astfel ca ajunge student la Conservator.
In paralel, anul 2003 ii aduce idei noi si dintr-o joaca se apuca de mixat, la momentul respectiv prin intermediul softurilor de pe computer. Constata ca muzica pe care o place este si pe gustul prietenilor, astfel ca ajunge sa mixeze la diferite petreceri. Lucrurile incep sa devina serioase si in 2007 isi achizitioneaza primele CDJ-uri, cu care incepe sa faca lucrurile ca la carte. In intervalul 2007-2008, ii sunt postate lunar mixurile pe site-ul  nights.ro.
Isi extinde aria de acoperire si din vara lui 2012 si pana in prezent, posteaza lunar, pe www.mixcloud.com cate un mix cu muzica deep house. Intre timp, in 2013, se inscrie la scoala de DJ, MA-Studio, condusa de Raoul Russu, de unde devine DJ cu acte in regula.

Mai multe  detalii despre Cezar , aflati miercuri 15 ianuarie 2014 in cadrul matinalului Deea de dimineata  de la 7  la 10 cu  Nechifor Petrut .  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.