Miercuri 5 februarie 2013 in matinal special guest live -GRUIA –

Gruia este numele proiectului inițiat de Cătălin Postelnicu, un tânăr producător și DJ din București.

GRUIA_02 (Copy) (Copy)Având înclinație către înregistrări și producție audio încă de tânăr, întâlnirea cu alți pasionați de muzică electronică i-a stârnit curiozitatea pentru ritmurile și melodiile abstracte.

În scurt timp, muzica electronică devine singurul lui interes și din 2006 începe să lucreze constant în studiouri profesionale de înregistrări, căutând în permanență să își îmbunătățească tehnica, să își rafineze sound-ul și să cristalizeze propriul stil. Primul EP lansat, “Phoenix”, a primit susținere din partea unor nume ca Sasha, Steve Lawler, Marco Carola și mulți alții, iar vinilul “Nature Calls” lansat în coaborare cu Horatio și Elchinsoul a urcat până pe locul 6 în topul vânzărilor.
Muzica house este ocupația lui Gruia. Întotdeauna plin de energie atunci când urcă la pupitru, seturile sale live animă publicul încă din primele minute.

Vei fi deseori surprins să auzi instrumente sau melodii neobișnuite pe parcursul seturilor lui, dat fiind că îi place să își țină publicul aproape de limite, construind tensiune pe ring atunci cand mixează. Însă nu va uita niciodată esențialul: oamenii trebuie să danseze, să zâmbească și să se distreze.
Având experiența mai multor evenimente de club sau private, atât local cât și peste hotare, Gruia iubește să anime publicul. Printre cluburile unde a pus muzică se numără Soho (Bruxelles), La Folié (Tirana) și câteva locații mai mici din București. În același timp, găzduiește propria emisiune de radio, IN:TENSION, în fiecare seară de duminică, online, la Radio DEEA.
Pregătind materiale noi, Gruia își dezvoltă muzica decis să își lase amprenta asupra scenei locale și internaționale, în ciuda valului de muzică nouă (și nu întotdeauna calitativă) ce pare să cuprindă industria.

Insa pana  duminca Gruia a acceptat provocarea de a venii sa acorde un interviu in exclusivitate  matinlului  Deea de  dimineata miercuri 5 februarie de la 7 la 10  cu Nechifor Petrut  la RADIO DEEA   😉

www.gruiamusic.com

www.facebook.com/GruiaMusic

 www.soundcloud.com/Gruia

www.mixcloud.com/Gruia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.