Melodia “Heaven” se putea transforma in “Hell”

”Dupa succesul melodiei “In Havana”, am hotarat ca urmatoarea melodie sa fie tot de dragoste, si asa s-a nascut “Heaven”. La filmarile clipului am avut parte de o adevarata aventura.
Totul s-a desfasurat conform planului pana cand proprietarul locului si-a facut aparitia pe un ATV, “tunand si fulgerand” ca ce cautam pe proprietatea lui(ingradita cu niste tevi infipte  in pamant si putin vizibile, avand aproximativ 50 cm.). Discutia s-a aprins iar propietarul a chemat politia, si asa am platit o amenda ce ne-a costat mai mult decat inchirierea sculelor pentru filmat. Asa am pierdut ziua de filmare, neputand folosii acele cadre si cu bugetul pentru clip, evident marit. Aceasta intamplare nefericita ne-a fost invatatura de minte si cu toate acestea evenimentul  nu ne-a impiedicat sa realizam clipul pe care ni l-am dorit,, au declarat Tamiga&2Bad pentru Radio Deea.

Duminica, 14 octombrie 2018, ora 11.00 ascultam piesa in exclusivitate pentru #RadioDeea in cadrul emisiunii Cinema Deea cu Nechifor Petrut, si tot atunci vom vorbi despre, aniversarea, a 10 ani de TVR 3   cu Marius Constantinescu realizator emisiuni culturale – evident  –  TVR 3 –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.