Massive Attack lanseaza Protected


"Protected" este al doilea disc din ceea ce se vrea a fi o aparitie in serie, si urmeaza colectiei din anul 2007, intitulata "Discovered".


Protected Tracklisting:

 1. Wally Badarou – Mambo massive_attack_februarie_2009.jpg
 2. Lowrell – Mellow Mellow
 3. William De Vaughn – Be Thankful For What You’ve Got
 4. Al Green – I’m Glad You’re Mine
 5. James Brown – Never Can Say Goodbye
 6. Isaac Hayes – Ike’s Mood
 7. Billy Cobham – Stratus
 8. Lewin Bones Lock – Five Man Army Dub
 9. John Holt – Man Next Door
10. The Blackbyrds – Rock Creek Park
11. Pieces Of A Dream – It’s Time For Love
12. Rufus & Chaka Khan – Any Love

Rapster Records va lansa "Protected" pe 17 februarie 2009.

video: Massive Attack – "Teardrop"


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.