Marius Manole joacă ultimul spectacol „Noi4” din această vară

Spectacolul de teatru „Noi4” scris de Lia Bugnar și regizat de Dorina Chiriac va avea ultima reprezentație din această vară, miercuri, 28 august, ora 20:00, pe scena Godot Cafe Teatru, str. Blănari, nr 14.

Marius Manole, Ilinca Manolache, Lia Bugnar, Maria Obretin - Noi4 Foto Anca RobuActorii Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar și Marius Manole invită iubitorii de teatru pentru o ultimă seară de vară la spectacolul desprins din viață, despre viață, intitulat: „Noi 4” . Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numerele de telefon 021 31 61 682 și 0736 414 244 zilnic între orele 12:00 și 19:00.

Într-un interviu acordat unei televiziuni online actrița și dramaturgul Lia Bugnar descrie întâmplarea fericită din care s-a născut piesa de teatru Noi4:  „Eram patru actori în curte la Green la o cafea și acolo limita e foarte mică între dacă stai la masă la o cafea sau repeți ceva. La un moment am zis: Dar nu mă duc eu acasă și scriu o piesă și mâine ne vedem în același loc și toți care vor veni și ne vor întreaba dacă suntem la o cafea, iar noi le vom spune că repetăm pentru un spectacol. ”

Marius Manole, Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache - Noi4 1În același interviu actorul Marius Manole povestește despre dificultățile cu care se confruntă în interpretarea personajului Victor : Îți trebuie o mare concentrare pe parcursul acestui spectacol să ții o linie a personajului, care este foarte fragilă și foarte la limită. Poate să fie ușor să cazi, să fii penibil.  „E un rol care mie îmi face plăcere pentru că înainte de toate eu sunt spectator la spectacolul acesta. Eu până intru, văd piesa. Cred că sunt cel mai fidel spectator al acestui spectatol. Ba chiar sunt și plătit. Adică mi se dau bani să stau în sală. Cine nu și-ar dori lucrul acesta?”

Replici din spectacol:

„- Știți piesele alea în care personajul principal este o femeie senzuală plină de mister, foarte sigură pe ea, dar extrem de nefericită, din cauza unui porc pe care îl adoră și care o înșală pe toate drumurile? „

“– Tu cine eşti în piesa asta?

– Prietena soţiei înşelate.

– Rol de căcat! Se putea tăia. Mai bine erai chelneriţă, mai primeam şi noi un rând.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.