Marius Manole joacă 10 spectacole în 8 zile la final de vară

blank

Înainte de începerea stagiunii teatrale, publicul are ocazia să îl vadă pe actorul Marius Manole în 10 spectacole de marcă ale teatrului independent.

Marius Manole La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din România. De fapt actorul Marius Manole este atât de ocupat încât spectacolele sale pot fi 2 și uneori chiar 3 pe seară, acesta nefiind un tur de forță al actorului, ci doar ritmul său de muncă, o adevărată lecție de energie, la care publicul este invitat să fie părtaș.

Marți 20 august,  ora 21:00  Marius Manole va susține un spectacol-lectură intitulat „Mecanica inimii” de Mathias Malzieu,  dramatizat și regizat de Chris Simion, alături de actorii: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea și Vlad Zamfirescu, eveniment cultural ce se va desfășura la Muzeul Ţăranului Român, Şoseaua Kiseleff 3, Intrarea Monetăriei.

Miercuri, 21 august, ora 19:00 Marius Manole se întâlnește cu Medeea Marinescu în comedia romantică „ Fă-mi loc!” de Anthony Michineau, regizată de Radu Beligan la  Godot Café Teatru, str. Blănari nr 14.  Tot în aceeași zi de la ora 21:00 Marius Manole va fi prezent la Green Hours, Calea Victoriei 120  pentru a  juca împreună cu Maria Obretin, Ilinca Manolache și Lia Bugnar în comedia sentimentală, “Noi 4”.

Marius Manole foto Elena SimionJoi, 22 august ora 19:00 Marius Manole reinventează emoția în “Marea iubire a lui Sebastian” alături de Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria și Istvan Teglas, spectacol ce va avea loc la Godot Café Teatru. Iar de la ora 21:00 Marius Manole se va afla în vagonul de tren din spectacolul “Fă-mi loc!”, jucat prima dată în Sala de Cinema de la Muzeul Ţăranului Român.

Sâmbătă 24 august ora 19:00 Marius Manole va juca în cel mai condimentat spectacol din teatrul independent, “O piesă deşănţată” împreună cu : Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar, și Andrei Huţuleac, reprezentație ce va avea loc pe scena Godot Café Teatru

Miercuri 28 august ora 20:00 Marius Manole trece prin toate nuanțele iubirii în spectacolul “Noi4”, nuanțe artistice pe care le putem descoperi din diferite perspective la Godot Café Teatru.

Marius Manole foto Anca RobuJoi 29 august ora 20:00 Marius Manole va juca în spectacolul de tip reality-show “7 dintr-o lovitură” scris și regizat de Lia Bugnar, împreună cu Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar Andrei Runcanu, Anghel Damian, Nicoleta Lefter și Cătălin Babliuc, la Godot Café Teatru. Un spectacol în care toți actorii sunt protagoniști și în care publicul este factorul decisiv al acțiunilor lor. Vom vedea ce ar fi în stare să facă personajul lui Marius Manole pentru a câștiga simpatía spectactorilor cu orice preț și ce i se întâmplă datorită acestui gest extrem.

Vineri 30 august ora 21:00 Marius Manole va relua spectacolul “7 dintr-o lovitură” alături de colegii săi din distribuție într-un spațiu nou și inedit, Sala de Cinema a Muzeului Ţăranului Român, în care povestea celor 8 destine se va țese altfel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.