Marius Manole este iubit de trei femei în spectacolul Noi 4

Spectacolul de teatru Noi 4 se joacă miercuri, 21 august, ora 21:00 la Green Hours, Calea Victoriei 120.

 

Marius Manole, Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache - Noi4Locurile sunt limitate, de aceea este avizabil să faceți rezervări înainte la numărul de telefon  0788 452 458 de luni până vineri între orele 11:00 și 18:00 sau prin email teatru@greenhours.ro . Noi4 este o producție Teatrul Nu e o Clădire și Teatrul LUNI de la Green Hours, al cărui creator textual este Lia Bugnar, care se află și printre creatorii atmosferei scenice: Maria Obretin, Ilinca Manolache și Marius Manole. Regia este semnată de Dorina Chiriac, iar ilustrația muzicală îi aparține artistei Ada Milea.

Marius Manole, Noi4Într-un interviu acordat Monicăi Andronescu pentru Evenimentul Zilei, actrița și dramaturgul Lia Bugnar spune că: “N-ar trebui ca “Pescăruşul” şi “Noi 4” să se numească ambele piese de teatru. Fără niciun fel de falsă modestie. Cred că oamenii nu mai au pregătirea să vadă un spectacol de Cehov, să zicem. Astfel de dramaturgi sunt mult prea tari pentru cât de mult ni s-a diluat nouă sângele. Şi atunci, vine Lia Bugnar cu povestioare după chipul şi asemănarea lor… Noi, cei care facem azi nişte lucruri şi mai reuşim să sensibilizăm publicul – vorbesc despre mine acum –, nici n-ar trebui să purtăm acelaşi nume.”

“Piesa este o comedie. Genul acela de comedie telenovelistică. Ai senzația încă de la început că telenovela a coborât de pe micile ecrane, pe scenă. Plânsete, suspine, crize, adevărate drame, o poveste clasică de adulter, o prietenie superficială, comic de limbaj, un dialog cu publicul absolut delicios și interpretări pe măsură.

Actrițele își condimentează replicile pe care trebuie să le spună, rolurile pe care le joacă, cu mici intervenții șoptite doar pentru public – neauzite însă de colegele de scenă – în care critică fie jocul celorlalte, fie bugetul piesei.

Aparent facila, piesa se dovedește pe final de o mare profunzime și te cam pune un pic pe gânduri.

Noi 4. Este doar un triunghi amoros plus una sau e o lectie de viață? (Georgiana Ene, http://georgianae.wordpress.com/category/teatru/)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.