Marele Picnic ShortsUP, ediția 5

🎥☀️🌳Ca în povești. Trei după-amiezi și trei seri de filme scurte, deștepte, surprinzătoare – în locul deja cunoscut de publicul ShortsUP – Grădina Botanică din București.

Save the dates: 27, 28 & 29 iulie 

Marele Picnic ShortsUP – scurtmetraje în Grădina Botanică, a ajuns la ediția a 5-a: jumătate de deceniu de filme scurte pe iarbă, de seri și zile cu întins pătura la soare și apoi la lună, de privit la ecran. Despre asta e vorba la evenimentul din mijlocul verii: oameni prietenoși și relaxați, cu chef de filme, de vorbă și de natură, într-o insulă urbană exotică și primitoare.

Anul acesta ShortsUP se prezintă cu o zi în plus – dacă la edițiile anterioare ai simțit și tu că nu vrei să se mai termine vacanța cinefilă, o să te bucuri că Marele Picnic începe acum de vineri, 27 iulie, și face tot ce știe el mai bine până duminică seară, 29 iulie.

Filmele de anul acesta s-au grupat natural pe o temă aproape existențială, dar abordată cu umor, în registrul cu care te-ai obișnuit la Marele Picnic: Ce ne unește și ne separă în același timp, dincolo de toate criteriile care vin în minte la prima strigare? Ce ne face să acționăm diferit de oameni cu care semănăm, dar identic cu băștinași exotici din sate al căror nume nu îl putem pronunța? Ei bine, picnicul cinefil din iulie 2018 povestește prin film cum trăim și ce trăim în funcție de granițele naturale climatice ale Globului – cum ne face clima să interacționăm cu spațiul în care trăim, de ce suntem mai solari sau mai precauți, mai solitari sau mai vocali, mai temperați sau mai exotici.

Și cum ai putea să trăiești și să dezbați mai bine filmele selectate la ShortsUP altfel decât stând confortabil pe iarbă, cu prietenii, în Grădina Botanică, printre specii de plante și flori din toată lumea? E suficient să te uiți în jur sau să mergi într-unul din tururile ghidate pe care le aduc și anul acesta voluntarii de la Team Work ca să explorezi vizual zone climatice diferite și să primești contextul perfect pentru următorul calup de filme.

Ca să oscilezi relaxat de la nord la sud și de la tropice la poli, ai două ecrane ancorate între copacii din Grădina Italiană (cea mai spectaculoasă pajiște din Grădina Botanică), iar în drum adaugi și experiența gastronimică potrivită cu fimul, dacă te oprești la unul din cele 8 food-truck-uri cu care te așteaptă ShortsUP. 🍉 🍔 🍟

Extra activități:

🎶 muzică

🎭 arte multimedia

🎊 jocuri și ateliere interactive, iar pentru exploratorul din tine ai un video-mapping care face magie cu cele mai interesante colțuri ale Grădinii.

🎫 Biletele pentru #MarelePicnic ShortsUP pot fi achiziționate în avans prin rețeaua Eventbook, în varianta de 1 seară (30 de lei), abonament de 2 zile (50 lei) sau abonament 3 zile (70 lei). Biletele pot fi achiziționate și la fața locului în limita locurilor disponibile (35 lei – seară, 60 lei – abonament 2 zile, 90 lei – abonament 3 zile). Prețul biletului include acces la filme, acces în Grădina Botanică, tururi ghidate, food-court, DJ set, jocuri și instalații.

Totuși, în caz de neînțelegere (a se citi ‘ploaie’), evenimentul se mută în weekendul următor, 3-5 august. Toate biletele cumpărate în avans pentru finalul lui iulie vor fi valabile pentru eventuala reprogramare din luna august.

Susținut de: Kaufland Romania

Cu sprijinul BCRSilvaGroupama Asigurari, Sobranie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.