Lumea Magică a Teatrului De Păpuși

Atelier RALUCA și DANIELA
Locație: Sala Studio din cadrul Teatrului Gong – Sibiu –
Perioada: vineri 31 ianuarie – vineri 28 februarie
Atelierul se desfășoară o dată pe săptamână pe parcursul a 4 săptămâni, urmând ca în săptămâna 5 să aibă loc spectacolul.
Ora: 18:00 – 19:30
Categorie de vârstă: 8+
Număr participanți: maxim 10
Preț bilet: 60 lei
Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului Gong
Acest atelier este o incursiune în lumea magică a păpușilor și a teatrului de păpuși. Copiii vor fi inițiați în arta mânuirii păpușilor, vor ajunge să se transforme chiar ei în mici păpușari și să cunoască munca din spatele scenei. Păpușile cu care copiii vor exersa sunt de mai multe tipuri, precum: marionete, păpuși wayang, bibabo sau chiar muppets, păpuși care au fost folosite de-a lungul timpului în cadrul spectacolelor organizate de Teatrul Gong. În decursul celor 4 săptămâni de desfășurare a atelierului, pe lângă mânuirea păpușilor, copiii vor mai lucra la numere de animație dansante și povești, urmând să prezinte un mic spectacol în cea de-a V-a săptămână.

Prin joacă, copiilor li se dezvoltă percepția, inteligența și tendința de a-și exprima instinctele. Copiii devin actori imitând realitatea, devin regizori urmărind acțiunile celorlalți. Toate acestea contribuie la stimularea fanteziei copiilor, care, alături de cunoștințele dobândite, îi va ajuta ca adulți, să-și împlinească visele, idealurile și proiectele, indiferent de domeniul de activitate.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din lumea noastră magică a teatrului de păpuși, alături de dragele noastre colege. Raluca Răduca și Daniela Dragomir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.