Livingul mic – 10 trucuri utile de amenajare

Piese de mobilier de mici dimensiuni, culori deschise, multa lumina si textile diafane sunt doar cateva dintre trucurile pe care le poti folosi in decorarea si amenajarea unui living mic si confortabil.

amenajare living mic alb si vernilMulta lume intampina dificultati in amenajarea livingului, tocmai datorita dimensiunilor reduse ale acestuia. Cu totii stim ca aceasta incapere este spatiul comun al intregii familii, unde obisnuim sa ne petrecem serile relaxandu-ne, citind o carte sau privind filme si emisiuni tv. Tot sufrageria este locul in care ne primim musafirii. Poate de aceea acordam o mai mare importanta amenajarii livingului decat celorlate incaperi din casa, iar atunci cand avem o sufragerie mica, sarcina decorarii si amenajarii ei devine o adevarata provocare.

Dar lucrurile nu sunt atat de complicate, pe cat le credem de multe ori, cu conditia sa aplicam urmatoarele trucuri, folosite de designeri in amenajarea livingurilor mici.

amenajare living mic si cochet mansarda

 

1. Imbraca peretii in culori si nuante deschise, care te vor ajuta sa maresti vizual sufrageria mica. Nu-ti place albul? Alege crem, bleu, gri deschis, culoarea piersicii sau galben pal – nuante placute, deschise si luminoase, pe care-ti va fi usor sa le asortezi si accesorizezi ulterior.

2. Daca iti doresti o pata de culoare, poti zugravi unul dintre peretii livingului intr-o nuanta mai inchisa. Desi, in opinia specialistilor, intr-un living mic petele de culoare pot fi aduse foarte simplu cu ajutorul tablourilor, pernutelor decorative, perdelelor etc. Pe scurt – cu ajutorul accesoriilor.

 

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/livingul-mic-10-trucuri-utile-de-amenajare-15-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.