Lansare Wabbit, aplicatia pentru conexiuni pierdute

Fondatorii Wabbit ( http://getwabbit.com ) anunta lansarea aplicatiei cu acelasi nume, care previne conexiunile pierdute.

WabbitWabbit te ajuta sa reiei legatura cu persoana care ti-a atras privirea pe strada, mai devreme, fara sa ii ai datele de contact.

Cum functioneaza? Foarte usor! Daca ti-a atras privirea, intra in aplicatie, gaseste-i poza de profil in lista cu persoanele pe langa care ai trecut si spune-i ”Buna”. Daca nu esti sigur(a) ca si el/ea te place, apasa pe favorite si veti fi amandoi notificati doar atunci cand sentimentul este reciproc.

Fondatorii sunt: Laurentiu Ion, Bogdan Tirca si Antonio Nicolae, trei studenti la Universitatea din Bucuresti si Politehnica ce vor sa schimbe lumea. Laurentiu este CEO-ul Wabbit si marele castigator al concursului international Google Code-in 2011. Bogdan este CTO-ul Wabbit si a construit peste 10 aplicatii de Android inainte sa obtina un internship la Twitter. Antonio este COO & Growth Manager-ul Wabbit. Pana sa se alature echipei, si-a facut propriul startup bazat pe interactiune sociala la varsta de 16 ani, iar la 18 il infiinta pe cel de-al doilea. Cei trei intentioneaza sa puna Wabbit in mainile tale pentru a te ajuta sa te conectezi mai usor cu cei din jur.

Laurentiu: ”Iarna trecuta, la metrou, am vazut o fata superba. Ne-am zambit si am vrut sa o cunosc, dar metroul a ajuns in statie si am pierdut-o in multime, probabil pentru totdeauna. Atunci m-am hotarat sa fac Wabbit cu Antonio si Bogdan”.

Aplicatia Wabbit poate fi descarcata de pe Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wabbit.messenger).
iar aplicatia pentru IOS va fi disponibila la sfarsitul lunii octombrie. Utilizatorii de Iphone sunt invitati sa se inscrie cu adresa de email pe site (http://getwabbit.com) sau sa dea like paginii de facebook (https://facebook.com/wabbitmessenger) pentru a fi primii care afla detalii despre lansare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.