“La Boulevard, birjar!”

Boulevard Cafe

Ştiu că, după titlu, v-aţi fi aşteptat să fie vorba de “Boulivardul” primilor “descălecaţi” în Bucureştiul lui Caragiale, dar, de data asta, vorbim despre un high-end contemporan, pentru că restaurantul-cafenea-lounge din Bulevardul Gheorghe Şincai, nr. 9 A, nu are nimic în comun cu lumea de mult apusă din povestea marelui dramaturg.

Actualul “Boulevard” nu mai este neapărat locul în care lumea cu capul plin de idealuri şi target-uri de atins îşi plimbă paşii ci spaţiul în care poţi să retrăieşti şi să redescoperi atmosfera din Montparnasse, un cartier cochet
Al Parisului… dar cred că ar fi mai bine să îl lăsăm pe Danny, omul care face ca toate rotiţele din angrenajul Boulevard Cafe să arate ora exactă pentru fiecare client care trece pragul locaţiei:

Totul a pornit de la un tablou văzut într-o cafenea dintr-un cartier cochet al Parisului, Montparnasse, anul trecut, pe când toamna d’™abia începuse să scalde splendidul oraș al luminilor, în culori pastelate, dar tulburătoare. Ne conversam cu un francez despre legendele iubirilor lui Brâncuşi. Iubiri “œconsumate” pe tărâm francez, la Montparnasse.
Până am zărit tabloul care ne-a tăiat filmul. Ea minionă, proaspătă, cu un zâmbet vesel și atât de viu, o alură de
Franţuzoaică cochetă și o coafură perfect aranjată. Rochița neagră din dantelă care-i descoperea umerii albi și perfect rotunzi, mănușile din dantelă până la coate și buzele de un roșul ucigător apropiate de ceașca de cafea. Și țigara! Atât.
Ne-am zis… “Ce ți-ai putea dori mai mult decât ca într-o bună zi, o astfel de rafinată doamnă să-ți calce pragul cafenelei?”  Pentru asta avem nevoie mai întâi de cafenea. Și am făcut-o. În acest concept de atmosferă elegantă și rafinată, am gândit tot ce ține de Boulevard Café.
Décor, produse fine, cafele puternic aromate, mobilă minimalistă, alb, negru, maron și… rujul roșu!
Restul… mister și așteptare.

Boulevard Cafe este prima locaţie din Bucureşti care încearcă să coaguleze emoţiile trăite în timpul serilor prelungite petrecute în lounge prin intermediul CD-urilor – ediţie limitată distribuite gratuit în locaţie – embosate în fiecare lună cu mixuri unicat semnate MiniMeh.
Sunt convins că fiecare dintre voi, cititorilor, aţi trecut cel puţin o dată pragul Boulevard Cafe şi că vă întrebaţi “unde e ştirea?”, informaţia pe care încercăm să o transmitem aici este legată de program:

Boulevard Cafe este acum deschis 24/24 cu bucătărie, bar şi atmosferă.

În fiecare vineri şi sâmbătă, rezidentul Radio DEEA şi Boulevard Cafe, aliniază beat-urile pentru a crea cele mai frumoase poveşti din Boulevard Cafe.

11062716_950782694942748_6320470976879040999_n

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.