Kristal Glam Club presents – Masomenos – 5 Aprilie 2014

Un duo funky, Masomenos este reuşitul parteneriat dintre Joan Costes, grafic designer şi DJ, şi Adrien de Maublanc, producator şi inginer de sunet.

805_169Cei doi au pus bazele unui proiect curajos, “Welcome to Masomenos”, un sistem audio-video pe care îl folosesc pentru a-şi contura propriul univers, spontan, psyhadelic şi fără limte.

Este vorba de locul ce găzduieşte o mulţime de animale răutăcioase şi multi-colore şi alte personaje la fel de trăznite. Este micul lor butic avantgardist roz, situat la Masomenos, pe strada Mont-Thabor nr 34, Paris.

Pe lângă multe iniţiative pline de umor şi culoare, planeta Masomenos va gravita mereu în jurul propriului său Soare : muzica. Pentru că muzica este pasiunea ce i-a unit pe cei doi visători, muzica este pentru ei sursa, motivul şi motorul ce pune în mişcare tot restul peisajului. Inspiraţia lor a prins viaţă în momentul în care s-au delectat cu compilaţia vesela şi luminoasă “Bon Voyage” (2007), apoi “Plouf EP”, discul scos de Sister Phunk în ianuarie, şi “Belly Dance”, o amuzantă odă adusă dansului din buric.

În anul 2008 au pus bazele “Masomenos Livemix Project”, compus din 8 ep-uri. În acelaşi an, au lansat un album, mai precis un mix live al celor 24 de releasuri anterioare, printre care colaborări cu Chris Carrier sau Kreon şi Lemos. În ultima vreme, Masomenos au lucrat la remixuri pentru Berovic şi Leicher (pe International Freakshow), şi pentru Soul Clap (pe Airdrop).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.