To Top

Kompakt prezinta albumul anual Total 10

kompakt.jpgKompakt Records a anuntat amanunte despre a zecea editie a compilatie, lansata anual, intitulata "Total 10". Pentru anul 2009 compilatia va fi lansata pe doua discuri, care vor aparea pe piata pe data de 10 august. Piese aparute in exclusivitate in ultimele 12 luni, cum ar fi remixul lui Gui Boratto pentru piesa lui Sam Taylor Wood intitulata "I’m in Love with a German Film Star", se regasesc in albumul Kompakt.




Total 10 Tracklisting:

Disc 1
 1. DJ Koze – 40 Love
 2. Thomas/Mayer – Total 9
 3. Justus Kohncke – (It’s Gonna Be) Alright (Dirk Leyers Mix)
 4. Shumi – The Wind and the Sea
 5. Sam Taylor-Wood – I’m in Love with a German Film Star (Gui         Boratto Mix)
 6. Ada – Lovestoned
 7. Coma – Sum
 8. Gui Boratto – No Turning Back (Wighnomy’s Likkalize Love           Rekksmi)
 9. Nicolas Stefan – Closer
10. Jonas Bering – Who Is Who

Disc 2
 1. Justus Kohncke – Give It to Me Easy
 2. Matias Aguayo – Walter Neff
 3. Mayburg feat. Ada – Each and Every Day
 4. Gotye – Heart’s a Mess (Supermayer Mix)
 5. The Field – The More I Do (Thomas Fehlmann Mix)
 6. Burger/Voigt – Wand Aus Klang (It’s a Fine Line Mix)
 7. Wassermann – Berg und Tal (Instrumental)
 8. Jurgen Paape – Ofterschwang
 9. Reinhard Voigt – Am Limit
10. Mugwump – Ignored Folklore
11. Pachanga Boys – Fiesta Forever

Kompakt va lansa albumul Total 10 pe data de 10 august 2009.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...