To Top

Kitsune prezinta noul volum Maison Compilation 8

Maison Kitsune Compilation - cover club albumFrancezii de la Kitsune au dezvaluit detaliile noii compilatii din seria Kitsune Maison, ajunsa la volumul 8.
Kitsune a reusit sa lanseze o serie de artisti si trupe cunoscute in intreaga lume precum Digitalism, Klaxons si Fox N Wolf.

"Maison 8 " pare a fi un album diversificat, pe care se vor ascultat hiturile lansate de Kitsune, dar si piese dance si indie.
Pe data de 26 septembrie 2009 a fost facut public tracklistingul noului volum, care contine 19 piese.




Maison Compilation 8

 1. French Horn Rebellion – Up All Night
 2. The Drums – Let’s Go Surfing
 3. Siriusmo – High Together
 4. Le Corps Mince de Françoise – Something Golden
 5. Midnight Juggernauts – This New Technology
 6. Heartsrevolution – Dance Till Dawn
 7. Logo – Junocide
 8. Two Door Cinema Club – I Can Talk (Moulinex remix)
 9. Slagsmåklubben – Brutal Weapons
10. Beni – Maximus (Harvard Bass remix)
11. AMWE – Friction Between The Lovers
12. Jolie Cherie – Star
13. Chew Lips – Salt Air (Alex Kapranos remix)
14. Delphic – This Momentary
15. Memory Tapes – Bicycle
16. Parallels – Find The Fire
17. Nottee – Control
18. Crystal Fighters – I Love London
19. My Tiger My Timing – I Am The Sound

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.