Joey Negro & The Sunburst Band lanseaza un album de remixuri.


Dupa albumul de anul trecut intitulat "Moving With The Shakers", al treilea album din cariera acestui grup, Lee a decis sa realizeze o colectie de remixuri, lucrate de Dennis Ferrer, Henrik Schwarz, Yam Who?, Milton Jackson, Elektrons, The Idjut Boys, The Revenge, Recloose si Kaje de la Trackheadz. Titlul albumului este "The Remixes".

The Remixes Tracklisting:

CD 1
 1. Sitting On Top Of The World (DJ Meme Mix)
 2. He Is (Joey Negro Club Mix)
 3. Everyday (Cool Million Retr-o-matic Mix)
 4. Our Lives Are Shaped (Grant Nelson Mix)
 5. Journey To The Sun (Dennis Ferrer Mix)
 6. Man Of War (Henrik Schwarz Mix)
 7. Turn It Out (IG Culture Mix)
 8. Everything’s Gonna Be Ok (Yam Who Mix)
 9. Free Bass (Joey Negro Extended Mix)
10. We Can Live Forever (Simon Grey Mix)
11. I Know U Care (Joey Negro Club Mix)
12. Twinkle (Idjut Boys Mix)
13. Moving With The Shakers (Joey Negro Extended Mix)

CD 2
 1. I’ll Be There For U / Garden Of Love (Kaje Trackheadz Remix)
 2. Journey To The Sun (Milton Jackson Mix)
 3. For All Eternity (Joey Negro Club Mix)
 4. Far Beyond (Recloose Mix)
 5. Put A Lyric In It (The Revenge Mix)
 6. U Make Me So Hot (Yam Who Mix)
 7. Man Of War (Idjut Boys Mix)
 8. He Is (Ian Friday Tea Party Mix)
 9. Fly Away (Audiowhores Mix)
10. Survivin’ (Joey Negro Boogietown Mix)
11. Fashion (Elektrons Mix)
12. After Dusk (Joey Negro Extended Mix)
13. Everydub (Joey Negro Mix)

Z Records va lansa albumul The Remixes semnat Joey Negro & The Sunburst Band pe data de 13 iulie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.