Iti vine sa crezi ca e aceeasi casa??? Ruine transformate intr-o locuinta moderna

Daca as avea jumatate de milion de dolari, cu o parte din bani mi-as face o casuta si apoi as calatori pana as cheltui ultimul banut.

1-ruinele casei vechi inainte de renovareSi cred ca as reusi sa vad o mare parte din lumea asta mare… Dar Amy, o americanca, impreuna cu sotul sau de origine franceza, au preferat sa investeasca suma asta uriasa in renovarea unei singure case, pe care (pun pariu!) n-o mai recunosc nici ei.

Cladirea in varsta de 100 de ani din Atlanta a fost, la origini, sediul depoului de tramvaie din oras, fiind apoi abandonata si lasata sa se degradeze, pana in stadiul in care a fost gasita de cei doi soti dispusi sa investeasca o intreaga avere in niste ruine.

4-livingul locul de luat masa si scara interioara dupa renovarea casei vechi de o suta de aniAmy povesteste ca si-au propus sa pastreze cat mai mult posibil din elementele arhitectonice originale ale constructiei, punand pret pe valoarea istorica a ruinelor. Asa ca au introdus in proiectul de reconstructie deschiderea fostei usi de intrare in garaj, ferestrele arcuite, pardoseala din ciment si zidurile din caramida, acestora alaturandu-li-se mai multe obiecte si elemente decorative vechi, colectionate de Amy si sotul sau: o scara interioara in forma de spirala din secolul 19, elementul decorativ in piatra sculptata ce imbraca focarul semineului si multe altele.

Pasiunea cuplului pentru restaurare a dus pana intr-acolo incat au inlocuit caramizile sparte din peretii casei cu unele de aceeasi vechime, textura, dimensiune si culoare, pe care le-au cautat pe unde numai ei au stiut. Si toate acestea pentru a obtine un…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/05/iti-vine-sa-crezi-ca-e-aceeasi-casa-ruine-transformate-intr-o-locuinta-moderna-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.