Istvan Teglas face teatru cu gust

Chutney este singura piesă de teatru în care actorii gătesc și joacă în același timp, publicul hrănindu-se la propriu și la figurat la finalul spectacolului, luni, 30.09, ora 19:30, La Mine-n Copac, str. Lipscani nr 45 (Intrarea din pasajul Şelari). Pentru informaţii suplimentare apelaţi: 0747013106.

afis ChutneySpectacolul Chutney este un concept Teatru’LA MASA, fiind inspirat din romanul” Kitchen” al autoarei japoneze Banana Yoshimoto. Din distribuţia piese de teatru fac parte actorii Istvan Teglas, Valentina Popa şi Vitalie Bichir.

Vitalie Bichir, Istvan Teglas şi Valentina Popa hrănesc publicul printr-un fel de teatru în care emoţia este ingredientul principal. Actorii gătesc chiar pe scenă, iar la final îi servesc pe spectatori cu preparatele lor
Istvan Teglas despre spectacolul Chutney: “Eu vreau să fac parte din lucruri în care să mă regăsesc într-un fel sau altul şi pentru că mi-e şi foarte greu uneori să mă înţeleg. De fapt, eu sunt un om foarte clar şi simplu, doar că până când ajungi să faci lucruri, te întâlneşti cu oameni, cu situaţii, şi s-ar putea ca această chestie pe care o ai tu sau o vrei tu să ajungă să devină total altceva şi de fapt tu să nu vrei lucrul ăsta. Cu piesele astea, cum e şi cu „Chutney“, insist să rămână cumva ceva din mine acolo care de undeva din spate vine şi vrea să se arate într-un fel sau altul. Şi în legătură cu spectacolul acesta cred că aşa şi e.”

Valentina Popa despre personajele din Chutney:  “Victor şi Sara nu sunt personaje spectaculoase, ei sunt doi oameni normali şi destul de reţinuţi emoţional. Li se întâmplă lucruri care-i zguduie atât de mult încât le e greu să se mai exteriorizeze aşa uşor. Dar cred că aici, în cadrul ăsta al prezentării, li se dă ocazia să vorbească şi s-o facă cumva excentric, fiindcă se deschid în faţa lumii.”

 

Vitalie Bichir, iniţiatorul conceptului Teatru’ La Masă: „Chutney e un spectacol pe sufletul nostru. De asta am şi pus titlul „Teatru’ la masă“, deşi iniţial oamenii credeau că vom citi teatru la masă. După aceea am pus „Teatru’ la masă“ vă oferă „Chutney“, cu Istvan Teglas şi Valentina Popa, ei fiind ingredientele spectacolului.”

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.