IRF 2013

IRF Zurich 2013 - International Radio FestivalA patra ediție a IRF în Zurich, Elveția, se va desfasura intre 4 si 8 septembrie  2013 la  frumoasa resedinta castel privat, Schloss Sihlberg în centrul orașului Zurich.

Al 4-lea anual IRF B2B Forum “Cafe World” se va desfășura concomitent cu partea On air și eveniment al festivalului, propunând ascultătorilor realizatori de programe precum: Julian Schweizer, Swiss Editura Online, Scott Fleischer, Tune-In, Christian Jones, RadioExpress James Cridland; Scott Cohen, Orchard, Paul Noble, Radio Pop-Up; Alexandre de Senger, Traxx, Olivier De Simone, urturn.com, Victor Callabero, LDR Interactive, Tim Heineke, Shuffler.fm, Nikhil Shah, Mixcloud, și maniere Laura, mixlr.com, cu mai multe difuzoare fiind confirmate  în lunile următoare.

Anul acesta IRF se poate lăuda cu o panoplie foarte reușită de invitați: BBC, Marea Britanie; DRS3, Elveția, STAR FM, Abu Dhabi, Raadio 2, Estounia și Radio Wave, Republica Cehă, și mai multe statii de radio din SUA, America de Sud, China și Rusia.

“Festivalul Internațional de Radio a crescut constant de-a lungul anilor și a câștigat o atenție deosebită la ediția pop-up din Londra, în timpul Jocurilor Olimpice din 2012. În acest an suntem gata pentru a merge la nivelul următor cu DJ Radio excelenți. Anticipăm o audiență sold-out. “Spune co-fondatorii Darryl von Däniken și Miguel Alvarez.

Romania a fost  invitata pentru prima data  la festivalul de radio  in anul 2011 unde  Radio Deea a avut  un impact  surprinzator  si un  feedback pozitiv  din partea  multor ascultatori din  diferite tari .

http://youtu.be/dR8NE8ToabA

International Radio Festival Zurich:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.