Invata sa traiesti pe picior mare intr-o curte mica – 10 TRUCURI utile

blank

Indiferent ce spun unii, o curte mica nu este neaparat un dezavantaj.

 

9-loc de luat masa curte mica (1)Iar daca mai si aplici cateva trucuri si secrete in decursul lucrarilor de amenajare, poti obtine o curte superba, cu care vei starni invidia tuturor.

Invata 10 trucuri cu ajutorul carora ai putea sa traiesti “pe picior mare” intr-o curte mica.

 

1. Mai multe nivele de inaltime – mai mult spatiu

Secretul delimitarii zonelor de activitate dintr-o curte mica este diferenta de nivel. Din dusumea de lemn pentru exterior, din scanduri uzate sau din paleti vechi de lemn poti construi mai multe terase de diferite inaltimi, fiecare dintre acestea urmand sa aiba o destinatie distincta. Spre exemplu, una poate deveni un dining in aer liber, pe alta poate fi amenajat un loc de joaca pentru copii, iar alta poate fi un colt de relaxare inconjurat de verdeata. In acest fel vei obtine o curte frumoasa si multifunctionala, in care iti vei petrece vara cu drag.

2. Gradina din ghiveci

Daca mica suprafata a curtii tale este betonata si crezi ca nu ai cum sa o populezi cu plante verzi si flori parfumate, te inseli. Cauta in magazinele de specialitate ghivece si jardiniere supradimensionate si planteaza in ele arbusti ornamentali, flori si chiar mici pomi fructiferi. Iar daca preferi…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/06/invata-sa-traiesti-pe-picior-mare-intr-o-curte-mica-10-trucuri-utile/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.