Înturnericul dezvăluie adevăruri în comedie neagră de la Godot Cafe

Spectacolul  de  teatru “Comedie Neagră” după Peter Shaffer cu Istvan Teglasînrolul principal are loc vineri, 17 ianuarie , ora 22:00 la Godot Café-Teatru, Bucuresti.

Istvan Teglas_Comedie Neagră_Comedie Neagră nu e doar un spectacol bulevardier de bună calitate.

Dincolo de porția sănătoasă de râs cu care a plecat fiecare spectactor prezent la eveniment, piesa ne oferă una dintre dramele cu care se confruntă societatea contemporană: dificultatea de a comunica.  Piesa, scrisă de britanicul Peter Shaffer în 1965, anticipeazăîntr-o oarecare măsură marea ruptură despre care vorbea sociologul american Francis Fukuyama: trecerea de la epoca industrială la era informațională aduce cu sine o izolare a individului față de societate.
Înpiesaregizată de CosminAlexandruPurice, marearupturăestereprezentată de interschimbul lumină-întuneric. Practic, câtă vreme pe scenă este lumină, din sală se vavedea întuneric. Când are loc pana de curent, spectatorii văd scena luminată. Această convenție ține spectatorul în priză pe toată durata spectacolului, creând situații la limita verosimilului.
Acțiunea piesei se petrece în apartamentul lui Brindsley Miller (excelent interpretat de IstvanTeglas) din Londra, într-o seară de duminică.

O piesa de teatru intereseanta ce va invitam sa o urmariti vineri, 17 noiembrie, ora 22:00 la Godot Café-Teatru, Bucuresti.  😉

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.