Inimioara lui Andrei are nevoie de inimile noastre

Andrei Grigoraș este un băiețel de numai 11 luni, care abia a învățat la ce îi folosesc piciorușele și ar vrea să stea toată ziua pe ele să exploreze sufrageria și dormitorul.

10917677_10152734577198515_1902882184_nDin pacate, problemele de sănătate îl obosesc rapid, iar acest lucru îl împiedică să se joace așa cum o fac restul copiilor.
Andrei, care în data de 16 ianuarie va împlini un anișor, a fost diagnosticat cu mucoviscidoză și insuficiență cardiacă IINIHA. Mucoviscidoza o boală genetică rară caracterizată printr-o vâscozitate anormală a mucusului pe care îl secretă glandele intestinale, pancreatice și bronhice. Aceste secreții impedică buna funcționare a organelor vitale, în special a plămânilor. În mod normal, cu toate că boala reduce semnificativ durata de viața a pacientului, tratamentele moderne o pot ține în frâu sau chiar ameliora. Pentru Andrei lucrurile sunt mult mai grave decât se așteptau medicii, din cauza vârstei foarte fragede și din cauza unei noi complicații. Ceea ce părea a fi o bacterie sau o banală pneumonie, s-a dovedit a fi, de fapt, o gaură în inima băiatului de 12/11 mm, combinată cu o tensiune pulmonară crescută. Aceste probleme trebuie urgent tratate pentru ca Andrei să poată respira normal, să capete poftă de mâncare, să reușească să ia în greutate și să se bucure de copilărie.
Speranța mamei lui Andrei a reapărut în suflet în urma unor controale efectuate de către medicii specialiști ai Spitalului Monza din București, iar costurile operației ating suma de 18.000 lei. Din cauza complicațiilor care apar în fiecare zi, operația trebuie urgentată, altfel totul ar fi în zahar.
În acest sens, Asociatia “Salvează o inimă” a demarat de urgență o campanie de strângere de fonduri, ce-l vor ajuta pe Andrei să ajungă pe masa de operație și să-i salveze inimioara. Donațiile pot fi realizate pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-grigoras/ sau în conturile bancare RO66BACX0000000179269000 (Ron), RO39BACX0000000179269001 (Euro), RO12BACX0000000179269002 (USD), deschise la Banca Unicredit Țiriac, pe numele mamei copilului, Aparaschivei Iuliana.
Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 17 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.