Connect
To Top

Incepe Bucharest Photofest.2018

Având o bogată experiență, Bucharest Photofest continuă ca urmare a convingerii noastre că un astfel de proiect trebuie și poate să mijlocească întâlnirea atât de dorită și benefică dintre artiști din diferite zone ale fotografiei, precum și dintre aceștia și pasionații de frumos, în general.

Am arătat că Bucureștiul poate fi locul unei astfel de întâlniri, că aici, la fel ca în marile orașe ale lumii, fotografia își are locul ei important în viața oamenilor.

Ediția din 2018 a festivalului este dedicată naturii, iar focusul va fi, binemeritat, pe Islanda – țara invitată special a ediției din acest an.

În 2018 vom aduce la București nume foarte mari din fotografia internațională, adevărate icoane ale fotografiei mondiale. Plini de entuziasm, vom anunța în perioada următoare, rând pe rând, surprizele deosebite din acest an.

Fiți curioși, fiți deschiși pentru o experiență deosebită!

Fiindcă  lestgestvisual nu e doar un slogan, e un adevărat mod de viață. Fiindcă Bucharest Photofest nu e doar despre fotografie, ci este un festival total al bucuriei vizuale.

1-14 Octombrie / București / România
Sunteți bineveniți la cel mai important festival internațional de fotografie al Bucureștiului, România.

Va asteptam!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.