Incalc constant regulile dietei mele ca sa pot continua cura de slabire (17 kg in 3 luni)

Cred ca mi-ar fi imposibil sa tin o dieta stricta sau o cura de slabire, dupa reguli pe care sa nu le incalc deloc. M-as umple zi de zi de frustrari, vazand in jurul meu diverse feluri de mancare.

Retelele de socializare si televizorul ne bombardeaza intr-una cu tot felul de poze sau emisiuni cu mancare si gatit. Practic, de cand nu mai avem fotbal, Romania e plina de bucatari si priceputi in ale gatitului.

Ce fac in cazul asta si cum ma descurc cu dieta mea? Incalc regulile. Nu-ti imagina ca fac asta zilnic, dar se intampla destul de des. Si o sa iti dau cateva exemple, luand in calcul regulile principale ale dietei mele, pe care le poti citi aici: Cum am slabit 17 kg in 3 luni.

Una dintre reguli a fost si este in continuare sa mananc din 3 in 3 ore. Adica mese mai dese, pentru a nu ajunge sa mi se faca foarte foame si sa mananc mult si cu pofta.

Cum o incalc si de ce: se intampla sa fiu plecat la un drum lung cu masina si sa uit sa imi iau la mine samburi (migdale, caju etc). In acele cazuri ajung sa mananc chiar si la 5 ore. Sau am fost in situatii in care la o ora sau doua dupa o masa, sa-mi fie atat de foame incat sa…

Articol integral si imagini la:
http://www.grasomega.ro/incalc-constant-regulile-dietei-mele-ca-sa-pot-continua-cura-de-slabire/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.