Inapoi la scoala – 5 sfaturi pentru amenajarea camerei unui elev

A mai trecut o vara si odata cu ea a mai trecut o vacanta mare, iar inceperea noului an scolar se apropie cu pasi repezi.

1-amenajarea locului de studiu din camera unui elevPe langa achizitionarea rechizitelor si altor obiecte necesare, acesta este momentul in care multi dintre parinti pornesc in cautarea ideilor de amenajare a camerelor copiilor spre a le transforma in spatii ideale pentru studiu.

Daca esti parinte de elev si te-ai lasat prins in mrejele acestor pregatiri, dar diversitatea mobilierului destinat scolarilor te copleseste, punandu-te in dificultate si prelungind procesul de amenajare a camerei copilului tau, fa o pauza, asaza-te comod si citeste articolul de mai jos din care vei afla care sunt prioritatile in realizarea acestui demers si vei gasi 5 sfaturi utile, care te vor ajuta sa rezolvi cat mai rapid si eficient aceasta problema.

Piesa de mobilier esentiala din camera unui elev este biroul, asa ca intregul decor trebuie configurat in functie de pozitia acestuia. Iar asezarea ideala a biroului este intr-un loc intens scaldat de lumina naturala, adica in apropierea ferestrei din camera copilului, astfel incat lumina sa vina din fata sau din stanga, daca vorbim despre un dreptaci si din dreapta, in situatia in care elevul este stangaci.

In cazul in care aceasta pozitionare a biroului este imposibila, va trebui sa te ocupi de dotarea spatiului in care fiul sau fiica ta isi va face temele cu o sursa suplimentara de iluminat. Ideal ar fi sa alegi un…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/08/inapoi-la-scoala-5-sfaturi-pentru-amenajarea-camerei-unui-elev/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.