In octombrie apare editia de lux a seriei Disco Heaven

Disco Heaven

Adunate, aceste lucruriau insemnat debutul unui mare proiect, o compilatie in serie, care acum apare intr-o editie de lux. Noul volum “Disco Heaven” prezinta o selectie impresionanta de trei discuri, in care amatorii de gen vor gasi cam tot, de la Disco House, House, Nu Disco. Piesele sunt semnate de artisti ca: Ben Westbeech, Joey Negro, Gramophonedzie, Aeroplane, Roy Davis Jr, Grant Nelson, Chocolate Puma, Frankie Knuckles & Jamie Principle, Lovebirds, Ghosts Of Venice feat. Errol Reid, DCUP sau The Revenge.










Disco Heaven luxury edition – tracklisting:



Disc One – Disco Heaven


 1. Better Things to Come-Joey Negro Pres. Mistura Feat. Kadija     Kimara [Joey Negro Club Mix]

 2. Love Is You-DJ Meme Feat. Tracey K [Original Disco Mix]

 3. Something For The Weekend-Ben Westbeech [Joey Negro Mix]

 4. Enjoy The Ride-Roy Davis Jr. Feat. J Noize & Kaye [James Talk     & Ridney Remix]

 5. Black Water-Grant Nelson Feat. Cathy Battistessa [Rob Hayes     Dub]

 6. Deja Vu-Earnshaw & Giles [Main Music Mission]

 7. In The Zone-Groove Junkies [Dave Doyle Remix]

 8. Pressure-The Little Big Band [Original Disco Vibe]

 9. Dance With Me-Christian Alvarez

10. Superfunk-Micky More

11. I Can See The Light-Federico D’Alessio Feat. Rietta Austin     [Original Mix]

12. Good Times-Felix [Luca Fregonese Disco Mix]

13. No Sugar-Joey Negro & Gramophonedzie Feat. Shea Soul [Joey’s     London Bump Mix]

14. For Your Love 2011-Chocolate Puma Feat. Colonel Reid

15. I’ll Take You There-Frankie Knuckles & Jamie Principle     [Director’s Cut Classic Signature Mix]


Disc Two – Disco Kandi


 1. Without You-Ghosts Of Venice Feat. Errol Reid

 2. Lady-Mike Newman & The Viron [Crazibiza Remix]

 3. I Know It-Timo Juuti & Hector 87

 4. Get Hooked-Nightriders [Original Mix]

 5. You Are The One-David Penn & Mr. Vasovski Feat. Sheilah Cuffy

 6. Yeah Yeah-Gramophonedzie

 7. Aside From U-Greg Churchill

 8. Turn On The Music-Trescem

 9. Music With Soul-Garret & Ojelay

10. Freak-Samir Maslo

11. High-Warehouse, DJ Kue & Melee

12. All I Need-Redroche Feat. Mone

13. Looking For You-Ridney, Ghosts of Venice & The Phantom’s     Revenge [The Phantom’s Revenge Remix]

14. The Funk-Alex Kenji

15. Got To Try-Serial Thrilla


Disc Three – Nu Disco


 1. Crazy With You-Illja Rudman [Yam Who? Rework]

 2. Want You In My Sould-Lovebirds [Hot Toddy Remix]

 3. Girl Talk-Justin Faust

 4. 2Peaple-Jean Jacques Smoothie [DCUP Mix / 2011 Rework]

 5. On The Move (Summer Groove)-The Revenge [The Revenge Edit]

 6. She’s Got Two Hearts-Bit Funk

 7. Nightfall-Processory [Aeroplane Remix]

 8. Reginald’s Groove-Cosmic Kids [Classixx Remix]

 9. Sometimes-Vindahl [12″ Groove Version]

10. Kissmetellme-Tiger & Woods

11. You Changed My World-Diamond Lights [Bit Funk Remix]

12. Twist-Peter & The Magician

13. Moments of Excellence-Black Van

14. In It Together-Human Life [Extended Mix]

15. Raise Your Weapon-Deadmau5 [Madeon Extended Mix]


Hed Kandi lanseaza compilatia “Disco Heaven“, editia de lux, pe data de 4 octombrie 2011. 



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.