Idei cool de mobilier din paleti reciclati pentru casa si gradina

Daca n-ai mesterit mare lucru la viata ta si vrei sa spargi gheata, poti incepe prin confectionarea mobilierului din paleti de lemn pentru balcon, terasa, gradina si chiar pentru interiorul casei tale.

masa si fotolii din paleti de lemn pentru terasa sau gradinaPoate nu ti-ai imaginat pana acum, dar paletii vechi din lemn pot fi transformati intr-o sumedenie de decoratiuni si piese de mobilier cu care iti poti infrumuseta casa si gradina. Ai nevoie de un set de canapele pentru terasa, dar nu vrei sa cheltuiesti o avere pe modelele disponibile in magazinele de profil? Confectioneaza-l singur din cativa paleti de lemn. Si chiar daca iti va lua ceva timp, la final vei fi mandru de rezultat. Mai ales ca te vei alege cu un exemplar handmade unic, perfect adaptat dimensiunilor spatiului pe care vrei sa-l mobilezi.

Ce alte piese de mobilier poti confectiona din paleti din lemn?

In principiu poti confectiona mai tot ce-ti trece prin cap: rafturi, etajere, noptiere, masute de cafea, canapele, balansoare, fotolii, bancute, jardiniere etc.

masuta de cafea pe roti din palet din lemn reciclat

 

De exemplu, o masuta de cafea handmade realizata dintr-un palet reciclat, montat pe cateva roti din fier (recuperate de la un carucior vechi), este perfecta pentru…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/05/pariez-ca-si-tu-poti-confectiona-mobila-din-paleti-de-lemn-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.