Iata cum poti transforma puloverele vechi in pernute decorative

Cu siguranta ai descoperit si in aceasta iarna, in garderoba ta, pulovere, bluze si camasi care nu-ti mai plac sau nu-ti mai vin si te gandesti deja cum sa scapi de ele ca sa le faci loc noilor achizitii vestimentare.

pernute decorative din pulovere vechi reciclateDesigur ca le poti face cadou unui prieten sau unei rude, le poti pune la pastrare pentru cand vei reveni la forma fizica pe care o aveai in momentul cumpararii lor sau le poti transforma in ceva nou, util pentru casa: in pernute decorative cu aspect deosebit si design unic.

Daca esti cat de putin indemanatica si creativa, profita de serile friguroase de iarna care te tin in casa si confectioneaza cateva pernute decorative, perfecte pentru infrumusetarea canapelei din living, pentru completarea imaginii aurei de relaxare din dormitorul tau sau pentru a fi daruite celor dragi.

Pernutele decorative lucrate manual – un must-have al anului 2014

In ultimii ani, designerii pun din ce in ce mai des accentul pe valoarea obiectelor si elementelor decorative lucrate manual. Probabil ai remarcat si tu ca pretul acestora il depaseste cu mult pe cel al obiectelor de serie, intalnite la tot pasul. Ce alt motiv iti mai trebuie pentru a transforma puloverele vechi in pernute decorative noi?

husa cu fermoar pentru pernuta decorativa din pulover vechi

 

 

Iar daca te gandesti ca pentru a face acest lucru ai nevoie de anumite modele de pulovere si bluze, te inseli. Absolut orice model, culoare sau textura se preteaza la aceasta nastrusnica transformare. Te poti convinge de acest lucru din galeria foto de mai jos, unde vei gasi pernute moi si frumoase din pulovere simple, cu impletituri complexe, mustind de culoare sau uni, cu sau fara nasturi, ba chiar si cu fermoare, pampoane sau flori aplicate.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/cum-poti-transforma-puloverele-vechi-in-pernute-decorative-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.