Iata ce filme poti viziona de ziua indragostitilor , nu uita concursul emisiunii Cinema Radio Deea

NB-foyer

Invitam toate cuplurile sa petreaca un weekend relaxant si distractiv la The Light Cinema vizionand cele mai noi filme digitale: 

 

 

 

 

 

imgres

Indragostiti pentru totdeauna

 Povestea unei fete privilegiate si a unui baiat carismatic care se indragostesc teribil si a caror pasiune va declansa multe probleme cu parintii lor.

 

 

 

 

 imgres

Poveste de iarna

Dupa secole de intuneric, visele unei iubiri neintelese si o permanenta lupta cu sine, un barbat isi recupereaza amintirile si descopera incredibilul destin care il asteapta.

 

 

 

 

 

imgres

Academia Vampirilor

Rose Hathaway, o fata dhampir, se pregateste sa devina garda de corp pentru prietena ei cea mai buna, printesa moroi Lissa Dragomir. Pe langa intrigile si comploturile din Academia Sf. Vladimir, situatia ei se complica datorita unei idile interzise.

 

 

 

imgres

Ultimul Zburator

O legenda romaneasca clasica transformata intr-o poveste moderna de dragoste.

 

 

 

 

http://youtu.be/SwOjFveN3Ks

imgres

 

 

 

Monuments Men

Intr-o cursa contra cronomentru un grup de istorici si curatori de la muzee se lupta sa recupereze opere de arta furate de nazisti inainte ca Hitler sa le distruga.

 

 

 

 

 

imgres

Robocop

Dupa ce este ranit mortal la datorie, OmniCorp utilizeaza nemaipomenita stiinta a roboticii pentru a salva viata lui Alex. El revine apoi pe strazile orasului sau drag dotat cu grozave noi abilitati, insa trebuie sa faca fata unor probleme noi.

 

 

 

 

http://youtu.be/DbP4Ky5TUO0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.