Gata cu vacanta ne intoarcem la butoane ;)

Cei mai simpatici dj  revin  luni 6 ianuarie 2014 la pupitru pentru a incalzi atmosfera in studioul Radio Deea. 

DEEA

Anul 2014 incepe pentru intreaga echipa in forta  , avand un as in maneca , fiecare emisiune va pregateste  de aceasta  data  ceva  diferit cu invitati unul si unul  dar si muzica  bine aleasa .

Radio Deea va  intra  in casele dumneavoastra altfel , putem spune ca va  fi anul revolutionar al muzicii club – electronice .

 

 

DEEA-DE-DIMINEATADe la  ora 7 matinalul va fi realizat  si prezentat de Nechifor Petrut  .

Din prima  editie invitatul dimineatii  va  fi  Lucian Zavoianu –  PR – la  Ambasad ‘or  Events

Programul va  continua  cu muzica buna in difuzoare in cadrul  emisiunii Dance, Nice, Easy …   😉

 

1500944_652347071471178_140078470_oDe la ora 20 Alin Dragan va incalzi pentru o ora atmosfera in  Deep&Dance – Special Guest –  CAVAL  –

Caval George, cunoscut sub numele de Dj Caval, s-a nascut pe 06.05.1988 la Bucuresti.Un tanar producator si DJ din Bucuresti care se misca excelent in zona muzicii electronice. Anul 2010 reprezinta pentru Caval, inceputul unei colaborari cu BAROCCO club Bucuresti,care se dovedeste a fi de succes.Proiectul reuseste sa ia o mare amploare intr-un timp foarte scurt ,el fiind solicitat si in alte cluburi ,datorita talentului, determinarii si pasiunii de care da dovada. Urmeaza o serie de petreceri si concerte iar rezultatele muncii sale constante nu au intarziat sa apara. In decursul timpului ce a trecut, mixeaza alaturi de Livio & Roby, Push’n’Pull, Marcus Kraushaar, Optick, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Mahony & BOg, Byby&Eddy, Balthazar, Jackrock, 2 Guys in da house, Alex, Kozin, Mauss, Rosario Internullo, Pagal, Mano, Suciu, Posh, Negru, Vinyl Speed Adjust, Melo-Manos, Channel X si multi altii. Muzica lui este solicitata si apreciata tot mai mult de un public tot mai larg. Incercand sa mentina echilibrul intre un dj grozav si un producator talentat incearca sa intuiasca asteptarile publicului. Caval nu face diferenta intre ascultatorul de radio si cel care merge in club. Creeaza hype si de o parte si de cealalata!! Este unul dintre DJ-ii care reuseste sa îsi faca publicul sa iubeasca muzica electronica, sa vina în club si sa aprecieze un act de calitate.

Bogdan si AlexOra 21  este ora  rezervata colegului  nostru  Alexandr Slash  in cadrul emisiunii   – IN SESSION 

Ultimul Live set al lui ALEXANDER SLASH il puteti gasi pe contul de Mixcloud.

Website: www.alexanderslash.com.

Iar ora 22  Lost in Trance w. Bogdan Campean va aduce  muzica buna  trance in difuzoare .

Cariera de Dj este abia la inceput dar deja invitatiile pe scena marilor evenimente din tara au inceput sa apara iar Bogdan nu si-a dezamagit fanii transmitandu-le emotiile si trairile sale prin intermediul seturilor melodice si inaltatoare.
23.00 – Microtech label show –   la Radio Deea 

Si asta  nu este  tot ..  ramaneti conectati pe pagina  noastra de facebook  pentru a fi la  curent  cu activitatea  echipei Radio Deea dar nu  uitati  sa  accesati zilnic  www.radiodeea.ro  pentru a afla noutati din lumea muzicala, evenimente si multe alte surprize  ce vor fi pregatite de intreaga echipa Radio Deea   .

  https://www.facebook.com/RadioDEEA?ref=hl

Feel Good, Feel Dance , Feel DEEA ….  😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.