Furios 8 se va lansa in aprilie 2017

Starul Vin Diesel, a anunţat in aceasta saptamana intr o conferinta de presa, că producţia Fast And Furious 8, următorul film al faimoasei francize, are stabilită data de lansare pentru 14 aprilie 2017.
fast_five3“Vom face cel mai bun film pe care le-ați văzut vreodată,” a declarat actorul . Filmul va fi lansat mai exact pe 14 aprilie 2017, fără îndoială cu speranța de a imita succesul recentului Furious 7. Acest lucru a fost mai mult decât garantat de succesul ultimului film al francizei care a avut încasări până acum de 1.1 miliarde dolari la box-office, în numai trei săptămâni de la lansare. În prezent, se preconizează a fi filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, aşa că nu e de mirare că cei de la Universal au de gând să facă un alt film Fast and Furious. Întrebarea ce se află pe buzele tuturor este încotro se va îndrepta franciza de acum încolo. Regizorul James Wan (Furious 7), s-a recuperat destul de bine ca urmare a pierderii tragice a actorului Paul Walker în mijlocul de producție pentru Fruious 7, iar regizorul nu a fost sfios să admită că experiența de a face acest film în particular, a fost mai mult decât istovitoare.

De fapt, Furious 7, se comportă atât de bine încât o să fie un standard foarte greu de doborât în termeni de succes la box-office.
Iar cum cei de la Universal sunt dornici să realizeze 10 de filme Fast And Furious, suntem curioşi dacă vor fi șanse să doboare recordul ultimului film.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.