Fotoliul suspendat – o piesa de mobilier WOW pentru casa ta

Vrei sa faci o schimbare radicala in decorul casei tale, fara sa depui prea mult efort?

balansoar sferic din fibra de sticla suspendat tavan mansardaPoti face acest lucru investind intr-un fotoliu balansoar suspendat, pe care-l poti agata de tavanul uneia dintre camerele casei sau apartamentului tau.

De ce sa astepti venirea verii ca sa te relaxezi intr-un hamac sau intr-un balansoar suspendat in balconul, terasa sau gradina casei, cand poti face acest lucru chiar acum, inconjurat de caldura caminului tau? Uita ideile preconcepute, conform carora acest obiect de mobilier este destinat exclusiv uzului exterior si fa-ti curaj sa-l integrezi in interiorul casei tale.

Un astfel de fotoliu balansoar poate fi agatat in aproape orice colt al locuintei, devenind factorul WOW al intregului decor. In functie de preferintele tale, de bugetul disponibil si de stilul de amenajare al casei poti alege intre modele impletite din fibre de rattan, de sfoara, modele din panza sau din fibra de sticla.

balansoar impletit suspendat de tavan interior living modern

 

Chiar daca nu te-ai gandit pana acum, un fotoliu suspendat poate inlocui cu brio fotoliile clasice, fiind un loc potrivit pentru rasfat si relaxare in fata televizorului sau pentru rasfoirea revistelor preferate. In plus, vei castiga mai mult spatiu la nivelul pardoselii in incaperea in care il vei agata de tavan, iar incaperea va parea mai mare si mai aerisita.

Asa cum am mai spus, acest inedit obiect de mobilier poate fi agatat in aproape orice loc din casa, cu conditia sa fie ancorat foarte bine in tavan, pentru a preintampina producerea eventualelor accidente.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/fotoliul-suspendat-o-piesa-de-mobilier-wow-pentru-casa-ta-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.