Florin Piersic “Nu-ntreba câți ani am.”

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, pune în scenă, la Castelul din Inima Capitalei, un spectacol extraordinar, Duminică, 17 noiembrie 2019, de la ora 18:00.

Preț de două ore, marele maestru al teatrului va împărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov.
După spectacol, publicul va putea participa la o sesiune exclusivă de autografe și fotografie alături de marele artist.

Florin Piersic este o adevărată enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă și nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis și cald, emoționează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziție printr-un umor natural, spontan. Florin Piersic nu este un artist modest. „Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenți pe unii dintre cei mai mari artiști ai acestei țări. Vin în fața publicului cu dorința de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranță și, dacă până la sfârșitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe fața lor sau lacrima în colțul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul” declară Florin Piersic despre spectacolul de pe scena Le Château.

Seria de evenimente artistice organizate de Le Château, sub titulatura “Spectacol la Castel”, oferă publicului participant experiența încântătoare a unor evenimente culturale desăvârșite, alături de unii dintre cei mai apreciați creatori de artă ai țării, în strălucirea și intimitatea Castelului din Inima Capitalei. Pentru fiecare spectacol sunt puse în vânzare un număr limitat de 300 de bilete.

Pentru spectacolul din 17 noiembrie 2019, ora 18:00, sunt puse în vânzare 2 categorii de bilete.
Categoria I – 140 lei
Categoria II – 100 lei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.