Fiul lui Botezatu la a doua colectie (galerie foto)

Monroe Make-Up and Hair Lounge 3

Monroe Make–Up and Hair Lounge a prezentat prima colectie capsula semnata Andrei Iordache!

Dupa succesul inregistrat cu o prima colectie luxurianta, designerul Andrei Iordache a lansat sapatamana trecuta o colectie capsula, cu piese de vara, accesibila tinerilor, inspirata din frumusetea si vitatlitatea noptilor de vara.

Rochite, salopete, pantaloni scurti si chiar salvari au fost obiectele vestimentare care au incantat vizual audienta,Andrei fiind primit cu un ropot de aplauze la finalul prezentarii. Pentru pantofi, fiul lui Botezatu a colaborat cu designerul Ana Parvan, iar make-up ul si coafora au fost asigurate de Monroe, care prin simplitate si eleganta a completat armonios tinutele prezentate.

Monroe Fashion Night Out este un concept oferit si promovat de Monroe Make-up and Lounge care isi propune sa uneasca cele mai frumoase arte la esteticului prin prezentari de moda care pot pune in valoare serviciile express ale salonului.

Fiecare designer este diferit si are unicitatea lui, permitand expertilor de la Monroe sa jongleze cu diferite texture si culori pentru machiaj, dar si sa realizeze de la cele mai simple la cele mai sophisticate coafuri, totul intr-un timp record.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.