Festivalul Copiilor in Parcul Sebastian, 31mai-2iunie 2013

A fost o data ca niciodata, un festival unde printesele si printii pe picioroange, mascotele caraghioase si personajele din povesti aveau un praf magic si sclipitor, cu ajutorul caruia toti piticii din Parcul Sebastian se transformau in zane, fluturi, spiridusi si supereroi si traiau intr-o continua distractie.
1 Iunie spectaculos

PIKASO EVENTS, cu sprijinul Primariei Sectorului 5, va invita cu mic cu mare sa sarbatorim si sa copilarim impreuna, in perioada 31 mai- 2 iunie la Festivalul Copiilor.

V-am pregatit peste 120 ateliere creative de artizanat, modelism, pictura si stiinte, unde, timp de 3 zile, copiii vor invata tehnici de pictura pe sticla, ceramica si materiale textile, vor afla cum se creaza cele mai intortocheate bijuterii, care sunt secretele necunoscute ale chimiei si fizicii, tainele modelismului si secrete din lumea misterioasa a dinozaurilor. Veti avea ocazia sa revedeti personajele indragite din piesele de teatru: Peter Pan, Strumfii Buclucasi, Rapunzel, Aventurile Soriceilor si veti ramane uimiti in fata reprezentatiilor de magie si a serbarilor pregatite de prichindeii talentati din cadrul gradinitelor din sectorul 5.

Daca ati visat vreodata ca puteti zbura ca in povestile lui Jules Verne, o calatorie cu balonul cu aer cald cu siguranta va transforma visul in realitate, inaltandu-va la peste 50 metri deasupra parcului.

Joaca si distractia sunt pe primul loc! De aceea, va asteptam cu mic cu mare in zonele de joaca unde se vor desfasura concursuri cu premii, jocuri de kinect, jocuri cu stafeta, campionat de baschet intre liceele din sectorul 5, tir cu arcul, alpinism pe peretele de escalada, Kangoo Jumps si multe alte peripetii.

Si pentru ca intreaga comunitate sarbatoreste Ziua Copilului, Politia Capitalei, Politia Locala Sector 5 si Politia Rutiera vor fi alaturi de copii organizand worshop-uri educative, patrule scolare si demonstratii canine.

Hei! Dragi copii, parinti si bunici, va asteapta 3 zile de neuitat in Parcul Sebastian, in perioada 31 mai- 2 iunie la Festivalul Copiilor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.