Festivalul Alandala

Primul festival-expozitie dedicat copiilor, Festivalul Alandala, isi va deschide portile intre 6-8 decembrie, de la ora 10.00, in pavilionul B2 din Romexpo!

Desfasurat pe o suprafata de peste 15.000 de metri patrati, Alandala combina toate elementele necesare pentru a crea o lume de vis copiilor de orice varsta.

Zonele de joaca si distractie sunt completate de o zona expozitionala, in care partenerii nostri prezinta produse din toate categoriile, produse destinate copiilor, cu oferte de nerefuzat mai ales in perioada sarbatorilor de iarna!

Si pentru ca parintii sa isi poata trage sufletul in timp ce copiii se distreaza in locurile de joaca, am creat si o zona de relaxare destinata in principal adultilor.


Impreuna cu partenerii nostri am pregatit un program artistic special pentru festival. De asemenea, cei mici vor fi cu siguranta fascinati de spectacolele de magie, reprezentatiile pe gheata carbonica, vor canta cu veselie la atelierele muzicale și vor dansa la concertele trupelor de copii.


Si cum toate cele de mai sus vor consuma cantitati serioase de energie, afara avem un Food Court incalzit, cu oferte pentru toate gusturile!


Nu in ultimul rand, in spatiul Alandala va asteapta mici cadouri si premii la tot pasul, oferite de noi si parteneri. Iar cei mai norocosi pot castiga si premii importante, printre care si o excursie pentru o familie de 4 persoane la Disneyland Paris!


Biletele vor avea pret promotional pana in 1 Decembrie! Pe langa biletele individuale, va punem la dispozitie si pachetele de familie, pentru 3 sau 4 persoane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.