Eden Beats, un concept de poveste ce promite rescrierea istoriei capitol cu capitol

unnamed

București, România – 30 mai 2015 – Adami și Eve ai secolului 21 rescriu paginile istoriei pe ritmurile de basm, Eden Beats.

Renunțând la clasicele tipare de promoteri , Eden Beats își construiește povestea, cu fiecare petrecere. Se pune accent pe evoluția personajelor ,Adamii și Evele secolului nostru, punctele culminante ale vieții lor cât și intriga descoperirii de noi locații, decoruri cât și artiști. Deznodământul este întotdeauna același : istorisire plăcută, rescrisă pe ritmuri de muzică electronică.

Cum grădina Eden-ului este mare, locațiile vor fi mereu inedite. Geneza va fi scrisă la Inspire Lounge – un local în mijlocul Bucureștiului pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 255 ne va asigura că există un colț de rai după fiecare cotitură. Locația convinge prin decorul ieșit din comun și serviciile oferite la standarde de paradis. Fiecare poveste trebuie să aibă și personaje, asadar pe lângă Adami și Eve, ni se alătură trubadurii grădinii : D-Laid, Bite Your Lips și Adrian Stănescu. Ei își vor pune amprentele pe primele pagini ale poveștii prin mixajul lor demn de laudă. Astfel începe o destăinuire a sufletelor, o preafericită deslușire a trupurilor.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați : https://www.facebook.com/edenbeats

Precum și pagina evenimentului : https://www.facebook.com/events/1448265105474361/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.