Eddie Halliwell a lansat noua compilatie Toolroom Knights

TOOLROOM KNIGHTS by Eddie Haliwell

Asa ca decizia Toolroom Records nu mira pe nimeni. Eddie Halliwell a mixat noul volum al compilatiei in serie “Toolroom Knights”. 

Selectia lui Halliwell este impresionanta si propune piese proprii dar si productii semnate: Mark Knight, Eric Prydz, Calvin Harris, Nicky Romero, Tommy Trash si Hard Rock Sofa.


video: Eddie Halliwell talks to Toolroom TV about his new Toolroom Knights compilation 



Toolroom Knights – tracklisting:


01. Digitalism – Circles (Eric Prydz Remix)

02. Morgan Page, Sultan + Ned Shepard & BT – In The Air Feat. Angela McCluskey (Hard Rock Sofa Remix)

03. Da Fresh & Andrea Roma – No Sun (Original Club Mix)

04. Trisco- Musak (Eddie Halliwell Remix)

05. Burns – Iced Out (Calvin Harris Remix)

06. Eddie Halliwell – Rock This Place (Original Mix)

07. Florence + The Machine – You’ve Got The Love (Mark Knight Remix)

08. Eddie Halliwell presents ED-IT – ED-IT-1 (Original Mix)

09. Dimitri Vegas & Like Mike – REJ (Original Mix)

10. Denzal Park – Militia (Third Party & Mike Klash Remix)

11. Tim Mason – Anima (Original Mix)

12. Tommy Trash – Cascade (Original Mix)

13. David Amo, Julio Navas & Mar-T – People From Ibiza (Main Floor Mix)

14. Mark Knight & Funkagenda – Antidote (Original Club Mix)

For You (Original Mix) Matt Samuels

15. Jerome Isma-Ae & Sebastian Krieg – One-77 (Original Club Mix)

16. Andrew Bennett & Strobe – Cataleya (Original Mix)

17. La Fuente – Bang Bang (Original Mix)

18. Tiesto & Mark Knight Feat. Dino – Beautiful World (Eddie Halliwell Remix)

19. Hard Rock Sofa – Quasar (Original Mix)

20. Nicky Romero – Generation 303 (Original Mix)

21. Michael Woods – Full Access (Original Mix)

22. Nicky Romero – Toulouse (Original Mix) 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.