Duplex cu suprafata totala de 19 mp cu scara interioara

Nu este o greseala.

1-chicineta moderna duplex 19 mp dupa renovareExista duplexuri, adica apartamente cu scara interioara, cu suprafata de 19 mp, iar astazi vom depana povestea unuia dintre ele.

Micutul duplex se afla in cartierul Lamarck-Caulaincourt din Paris, foarte aproape de Sacre Coeur, si pana de curand nu era decat un spatiu mic, intunecos si obositor situat intr-o zona foarte buna a Orasului Luminilor.

14-etaj duplex 19 paris dupa renovarePozitia buna i-a convins pe noii proprietari sa investeasca in renovarea si reamenajarea micului apartament cu scara interioara. Si pentru ca duplexul prezenta o multime de probleme de ordin tehnic si estetic, iar suprafata mica chiar cerea implicarea unui expert in optimizarea spatiilor mici, proprietarii au decis sa apeleze la ajutorul arhitectei specializate in amenajari interioare Elodie Cussonnier.

Mi se pare incredibil ca in doar 19 mp au incaput o baie, o bucatarie, un dormitor si o scara interioara! Am tot vazut case mici, dar nu credeam ca exista apartamente duplex de asemenea dimensiuni, unde parterul si…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/duplex-cu-suprafata-totala-de-19-mp-si-cu-scara-interioara-iti-vine-sa-crezi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.