Duminica, 14 iulie 2013, incepand cu orele 22:00, exclusiv la Radio DEEA

Landmark este un artist autodidact.

Djset.roDjsets.ro series va prezinta in premiera in Romania setul exclusiv al unui artist de care cu siguranta veti auzi cat mai des in viitor, si anume LANDMARK [THIRTY5 / Italia] El scapa de scheme predefinite si muzica lui defineste ca om: piesel lui sunt intotdeauna insiprate de idei si sunete noi. LANDMARK are un caracter eclectic, care navigheaza prin diferite genuri muzicale. Atunci cand cineva asculta o piesa sau mix de-al lui se confrunta întotdeauna cu ceva neasteptat, care releva un nou aspect al DJ-ului, producatorului si omului LANDMARK.

Unul dintre primele sale track-uri, “Ham Bur Ger”, a fost imediat sustinut si mixat la evenimente de catre Magda si Richie Hawtin. Apoi, alte piese de succes au urmat: “Noir” a ajuns numarul 1 in Beatport Minimal Chart si a fost mixat de catre duo-ul techno Pan-Pot, “Senor Miedo”, care a fost remixat de Supernova, “Like This No More”, a starnit interesul multor dj de deep-house, “Hito”, care a fost remixat de Mike Vale si a fost selectat pentru compilatia Defected Nikky Beach Miami.

Productiile sale sunt cu adevarat sprijinite de catre Richie Hawtin, Riva Starr, Dubfire, Magda, Pan-Pot, Paco Osuna, Umek, Jamie Jones, Monika Kruse, Claude VonStroke, Roger Sanchez, Tim Green, Dj Chus si multi altii.

La începutul acestui an, Landmark semneaza cu Snatch! Records: noul single, “Music In You” – produs cu Kres featuring Frederic Mos, va fi lansat la labelul lui Riva Starr. Piesa este de asemenea inclusa în compilatia Defected Miami 2013 mixata de Pirupa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.