Connect
To Top

Dubfire remixeaza Grindhouse Tool – urias succes de club

Ali Dubfire   Artistul cunoscut pana nu de mult ca jumatate a proiectului Deep Dish, unul dintre pionii principali de pe scena house – Dubfire – a decis sa paraseasca proiectul care l-a consacrat, pentru un nou inceput si o cariera solo de succes. Dj-ul pare sa completeze aceasta mutare cu un nou remix la smash-ul semnat Radio Slave – "Grindhouse Tool".
   Pentru toata lumea a parut imposibila scindarea Deep Dish si decizia celor doi componenti ai proiectului – Sharam si Dubfire – de a avea o cariera solo si de a intra pe scena underground, separat. Proiectele lansate de Dubfire pentru Minus si la propriul sau label SCI + TECH, au intarit ideea ca Deep Dish e istorie.

Radio Slave   Primul remix al lui Dubfire pentru Radio Slave ("Rekids") a fost favoritul lui Richie Hawtin; originalul "Grindhouse Tool", lansat in luna martie, a intrat in set-urile unor DJ-ii celebri.

   Dubfire a facut din el un urias succes de club. Intrebarea este: Ca va mai face Dubfire??? Lectii de pian si un asalt asupra muzicii clasice???

                                                  

 

 

                                               video: Radio Slave – Grindhouse Tool (Dubfire Remix)

http://youtu.be/8x-l6EgwgdA

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.