Diamantele fac ravagii printre vedete! Loredana Popescu si Xonia au gusturi scumpe! (galerie foto)

Loredana si Xonia

Prezentatoarea jurnalului The Money Channel, Loredana Popescu tine cu sfintenie la eticheta business si are gusturi pe masura. Frumoasa bruneta este pasionata de bijuterii si detine o colectie personala estimata la cateva mii de euro (aproape 10.000 de euro). Si cum oricare antreprenor isi porneste afacerea de la o pasiune, Loredana se gandeste sa-si deschida propriul business cu accesorii de lux.

Invitata la petrecerea aniversara a revistei Viva, Loredana a rezistat la numai cateva poze pe covorul rosu, dupa care s-a oprit direct la standul cu bijuterii amenajat la eveniment. Vedeta tv s-a pus pe probat inele si bratari care mai de care mai scumpe pentru a-si completa colectia personala. Singura care a reusit s-o dezlipeasca pe Loredana de pretioasele accesorii cu diamante a fost cantareata responsabila de hitul ”I want cha” cu J. Balvin, Xonia. Artista si vedeta tv si-au etalat tinutele fabuloase intr-o poza impreuna demna de adevarate dive.

“Sunt o fire antreprenoriala si deja ma gandesc la cateva proiecte pe care le-as putea dezvolta.Totusi ma ingrijoreaza perspectivele tinerilor antreprenori din Romania si dificultatile pe care le intampina start-upurile in ceea ce priveste finantarea. In plus, intr-un context in care companiile din tara noastra sunt impovarate de fiscalitate trebuie ai curaj sa demarezi un business. Cu toate acestea, perseverenta, identificarea unei nise si o idee in care crezi pot transcede mediul nefavorabil.

In ciuda numeroaselor critici aduse de societate noii generatii, eu cred in potentialul creativ al tinerilor din Romania si in puterea lor de a schimba lucrurile.” a declarat Loredana Popescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.