Dezvoltarea personală și spirituală se face … ONLINE

Trăind într-o epocă în care timpul pe care îl acordăm nouă înșine reprezintă un lux pentru fiecare dintre noi, Academia Karanna își adaptează cursurile de dezvoltare personală și spirituală la noua eră tehnologică.

10967856_10152793444813515_455827019_nAstfel, cursanții nu mai trebuie să iasă din casă, ci trebuie să fie “înarmați” cu un laptop conectat la Internet, o cameră web, microfon, căști și, desigur, cu dorința de a se reinventa, de a fi mai deschiși către provocările vieții și de a-și înțelege sufletul mai bine.
Ineditele cursuri au demarat pentru prima dată în România, în anul 2012, prin Cursul de Dezvoltare Spirituală & Capacități Psi, iar în 2014, Academia Karanna le-a extins și îmbunătățit prin Programul Adhyatma Jnana (singurul curs de acest gen din România acreditat internațional), devenind cursuri care se desfășoară exclusiv online, prin două platforme: una de E-Learning și cealaltă de Live-Streaming. Înscrierile se pot face pe website-ul www.evolutiespirituala.ro, iar în data de 10 martie debutează a doua serie de curs a programului si primul curs din acest an. Din 2012 până în prezent, au participat la aceste cursuri aproximativ 300 de persoane.

Cursurile au devenit online la cererea cursanților
Profesorii de la Academia Karanna afirmă că au luat decizia de a dezvolta aceste cursuri în mediul online la cererea cursanților, marea lor majoritate fiind persoane foarte ocupate, iar aceasta metodă îi ajută să nu mai rateze niciun curs. “Cursanții noștri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltării personale și spirituale, persoane care sunt foarte ocupate și nu au timpul fizic necesar să participe la cursuri sau alte activități ce presupun deplasarea în diverse locații, sau în alte orașe decât acelea de domiciliu. Spre exemplu, noi avem mulți cursanți din afara țării, care sunt foarte încântați că pot participa la astfel de cursuri acreditate, fără să fie nevoiți să se deplaseze în România pentru aceasta”, declară Anca Bogdan, directorul executiv al Academiei Karanna. Dincolo de componenta financiară – cursurile online au costurile mult mai reduse față de cursurile fizice – un alt avantaj pe care îl comportă această metodă nouă ține de orarul de desfasurare (ora 20.00, o dată pe săptămână), care este unul accesibil oricui.

Cum ne ajută Internetul să evoluăm spiritual?
Cursurile Karanna© urmăresc dezvoltarea spirituală și personală a participanților, iar ceea ce se învață în cadrul cursurilor folosește acestora inclusiv în viața de zi cu zi a cursantilor, ne declară formatorii. “Din acest motiv, urmând cursurile noastre, participanții își pot îmbunătăți viața în toate aspectele ei, de la sănătate, la stare psihică și fiziologică, financiară, emoțională, socială, spirituală și personală. Totodată, cursanții online vor avea ocazia de a învăța despre chakre, câmpuri energetice și cum le pot activa pentru a-și îmbunătăți viața, vor face unele tehnici de meditație specifice, vor învăța tehnici utile de proiecție mentală și de optimizare energetică”, ne declară directorul Academiei Karanna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.