Defected prezinta Charles Webster – triplu CD

Defected presents Charles Webster

Defected   Pentru triplul CD, Webster a ales o serie de track-uri de la Blaze, Moodymann, Kings of Tomorrow, Black Sabbath, The Cranberries, Patti Smith. Primele doua CD-uri sunt prezentate sub forma unui mix, iar al treilea vine cu o selectie realizata de Webster.





CD1 – Mixed

01 Warren Harris – Cottage
02 Doctor Rockit – Cafe De Flore (Charles Websters New Mix)
03 Furry Phreaks – Lament For A Dead Computer Part 1
b/w Blaze feat. Palmer Brown – Do You Remember House? (Acapella)
04 Rebecca Pidgeon – Learn To Pray (Exclusive Charles Webster dub mix)
05 Kings Of Tomorrow – Changes
06 Rosie Gaines – Closer Than Close (Reprise Mix – Charles Webster Edit)
07 Version – The Brighter Side (Original Mix)
08 Furry Phreaks with Terra Deva – Soothe (Charles Webster 2008 re-work)
09 Lumiere feat. Big J – Good-bye Illusions (Charles Websters Seriously Deluded Mix – 2008 Re-edit)
10 Moodymann – I Cant Kick This Feeling When it Hits
11 Deep South Believe

CD2 – Mixed

01 Plaid – Ralome
02 Vashti Bunyan – Rose Hip November
03 Black Sabbath – Planet Caravan
04 Psychonaughts – Wild In Your Eyes
05 D’Angelo – Africa
06 Girma Had- Deep Blue Day
08 Steve Reich – Electric Counterpoint
09 Simian – The Tale Of Willow Hill
10 Kate Bush – Army Dreamers
11 Lea DeLaria – Black Hole Sun
12 John Martyn – Bless The Weather
13 Tracey Thorn – Here It Comes Again (Exclusive Charles Webster Remix)
14 Tom Waits – The Heart Of Saturday Night
15 The Cranberries – No Need To Argue
16 Patti Smith Group – Frederick

CD3 – Unmixed

01 Charles Webster – Ready (Unreleased Vinyl Mix)
02 Charles Webster – The End Of The War (Re-edit)
03 Charles Webster with Robert Owens – Blown Away (Original mix)
04 Charles Webster – I’m Falling (Paris Bordeaux Mix)
05 Furry Phreaks feat. Terra Deva – Want Me (Like Water) (Charles Webster Club Mix 1 Re-edit)
06 Furry Phreaks with Terra Deva – All Over The World (Beatless Version Mix)
07 Lo;rise 21st Century Blues (Original Mix)
08 Lo;rise Observer (High Skies Mix)
09 Charles Webster Sweet Butterfly (Unreleased Mix)
10 Presence Better Day (Exclusive 2008 Charles Webster Mix)
11 Happy Trax Vol 6 Aint Nothing Wrong
12 UBQ ‘When I Fell in Love’ (New 2008 Exclusive CW Mix)

   Defected va organiza o petrecere de lansare a acestui material, alaturi de Webster la platane urmand sa apara Paul Wainde de la Hot Lizard, Milo (Chrome Hoof ).Defected Launch Party

– 12 Apr  Niteflyte presents Charles Webster, Platinum, London

   "Defected presents Charles Webster" apare pe piata pe 28 aprilie.



Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.