Dave Seaman si Renaissance prezinta compilatia The Masters Series

Masters Series by Dave Seaman

“The Masters Series” este una dintre cele mai apreciate compilatii in serie de mai bine de 10 ani, iar nici un artist, cu exceptia lui Hernan Cattaneo, nu a jucat un rol atat de important in dezvoltarea acestui proiect, asa cum a facut-o Seaman. Britanicul a mixat in anul 2011 “The Masters Series Part One”, iar de atunci a fost invitat de Renaissance sa compileze alte patru volume ale seriei.  

Pentru noua aparitie, Dave Seaman a selectat piese semnate 

Moonbeam, Christian Smith, Sasha, Henry Saiz, Moby, Jimmy Van M, Paolo Mojo, Layo & Bushwacka sau Boys Noize.






Dave Seaman The Masters Series – tracklisting:



The Masters Series Disc 1:


 1. Andres Solano – Tierra Blanca

 2. Maher Daniel – Malgra

 3. Mike Callander – The Blinding Light & The Darkness

 4. Trandel feat. Chriss Ronson – Chaki (Original Mix)

 5. Flowers And Sea Creatures – AM (Fred Everything Stripped Mix &     Fred Everything Dubstrumental)

 6. Stephan Hinz – The Paths We Take

 7. Sasha feat. Krister Linder – Cut Me Down (Thermal Bear Remix)

 8. Egostereo – Muse

 9. Moonbeam – Motus

10. Connan Mockasin – Forever Dolphin Love (Erol Alkan Remix)

11. Habersham – Dry Spell (Paolo Mojo Remix)

12. My Devices – For Flying Insects (Modifier Remix)

13. Henry Saiz & Marc Marzenhit – Radiance (King Unique Remix)

14. Jimmy Van M feat. Steve T – We Are Children

15. Moby – Lie Down In Darkness (Gregor Tresher Remix)

16. Modifier – Clockwork

17. Lanny May – Drowned Bells


The Masters Series Disc 2:


 1. Andi Muller – Comedown

 2. Ryan Davis – My White Zebra (Estroe Remix)

 3. Dibby Dougherty & David Young feat. Ryan Vail – Morning Light

 4. Solee – Reflect (Dave Seaman Unreleased Dub)

 5. Paul Strauss – Coffee Break

 6. Cumiks – El Final

 7. Boys Noize – Adonis

 8. Layo & Bushwacka! – What Do You Say Now

 9. Ben Archbold – Time Has Run Out

10. Paolo Mojo – Wasted Youth (Original Mix)

11. Bitrok – Constellation Down (Jamie Stevens Golden Return Dub)

12. Muzarco & Nir Shoshani – Stringer Bell (Marc Marzenit Life     Cycles Remix)

13. Aeroplane – My Enemy (Green Velvet Love My Enemy Remix) feat.     samples from Attaque – Don’t Stop & 116 db – Lips Of Love     (Facundo Mohrr Mix V1)

14. Christian Smith – Pitanga / Slam – Lifetimes (Pan-Pot Bass     Times Remix)

15. Jemmy – Suede Desert (Dave’s Plinkapella)


Renaissance lanseaza “The Masters Series”, compilatie mixata de Dave Seaman pe data de 24 octombrie 2011.  


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.