Danny Howells lanseaza pentru Renaissance


Renaissance Mix Collection   Oportunitatea oferita de brand-ul Renaissance a venit la fix: Howells a lucrat la cele doua discuri si a declarat ca pe 8 septembrie, cand se va lansa "Renaissance: Mix Collection", va aduce ceva mult mai melodios, o calatorie in lumea fascinanta a sunetului electronic.





Disc 1
  1. Nick Cohen Presents Cushty – "La La Li"
  2. Sven Weisemann – "Kiss Of Abana"
  3. Pulshar – "Nospheratu" (Sven’S Sphere Dub)
  4. Solomun and Stimming – "Eizauber" (Lawrence Mix)
  5. Klute – "Only Memory Is A Good One"
  6. Zwo! – "Static Refill"
  7. Danny Howells – "Laid Out" (Danny’s Horizontal Mix)
  8. Naughty – "World Of A Woman" (Green Men Mix)
  9. OrtzRoka – "Black Magic"
10. Westpark Unit – "Bad Weeds Grow Tall"
11. Art Bleek – "Groundscrapers"
12. Azymuth – "Space Jazz Carnival" (Global Communication Mix)
13. Danny Howells – "Right Off" (Danny’s Discomix)
14. TandF Vs Moltosugo – "Are U Doin’ It With Me?" (Danny Howells Edit)
15. Danny Howells – "The Shining" (Outrodub)


Disc 2
  1. Danny Howells – "Laid Out" (Introversion)
  2. Danny Howells – "The Shining" (Danny’s Dynamix)
  3. Kelley Polar – "Entropy" (Ewan Pearson and Al Usher Closed System Dub)
  4. Santiago Salaza – "Sci-Fi Xicano"
  5. David Garcet – "Ero"
  6. Sunshine Jones – "If You Wouldn’t Mind" (Tiger Stripes Mix)
  7. Joris Voorn – "The Deep" (Jimpster Mix)
  8. Robert Babicz – "Dark Flower" (Joris Voorn Magnolia Mix)
  9. Zwo! – "Flavor" (The Youngsters Mix)
10. Blunt – "Golden Lake" (Djinxx Vision)
11. Marco Passarani – "Nova"
12. Renato Cohen – "Magica"
13. Apparat – "Fractales" (Apparat Ibiza Mix – Danny Howells Edit)


                                                                 video: Joris Voorn – "The Deep"



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.