Cum poti schimba radical aspectul livingului cu doar 300 lei – 9 PASI simpli

Daca te-ai plictisit de aspectul livingului tau, dar nu stii cum ai putea sa-i schimbi infatisarea cu putinii bani ramasi dupa intoarcerea din vacanta, te invatam noi.

1-draperii si perdele decor livingIata cum poti reinnoi aspectul livingului cu un buget de doar 300 lei:

1. Perdele noi pentru un look fresh – 50 lei

Stii prea bine ca perdelele si draperiile au darul de a schimba radical aspectul oricarei incaperi. Asa ca aloca cel putin 50 lei pentru a agata un set nou de perdele la fereastra din livingul tau. In aproape toate magazine specializate in comercializarea produselor pentru casa si gradina gasesti seturi de perdele de-a gata, taman bune de montat pe galeriile deja existente, multe dintre acestea la preturi rezonabile.

2-idei organizare biblioteca cu ajutorul cosurilor impletite2. Cosuri impletite si cutii pentru organizarea bibliotecii – 50 lei

Cateva cosuri impletite sau cateva cutii frumoase din plastic sau din carton – pe care le gasesti la preturi ce pornesc de la 15 lei bucata, in functie de dimensiuni si de materialul din care sunt confectionate – te vor ajuta sa-ti organizezi mai bine lucrurile si obiectele marunte din biblioteca, contribuind totodata la innoirea aspectului sufrageriei tale.

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/07/cum-poti-schimba-radical-aspectul-livingului-cu-doar-300-lei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.