Craciunul 2014 – 24 de idei decorative rustice pentru casa

Chiar daca pare devreme, toate magazinele si-au expus deja colectiile de ornamente si podoabe pentru sarbatorile de iarna, semn ca a venit momentul sa decizi cum iti vei decora casa pentru Craciunul din acest an.

aranjament decorativ craciun din lumanari in cos cu nuciSi pentru ca stilul rustic reprezinta una dintre cele mai importante tendinte in materie de design si amenajari ale ultimilor ani, iti propunem sa-l aduci in decorul casei cu prilejul sarbatorilor de iarna care se apropie cu pasi repezi. In plus, pe langa faptul ca sunt unice si absolut superbe, ornamentele si decoratiunile rustice sunt mai ieftine decat cele moderne, deoarece pot fi confectionate manual din elemente provenite din natura sau din obiecte vechi reciclate.

Pregateste-ti casa de Craciun incepand cu usa de intrare, confectionand o coronita din crengute de brad impodobita cu cateva manunchiuri de macese, nuci sau cateva conuri pe care le poti decora cu putin spray alb care imita zapada. Dar poti confectiona coronita si din nuiele de salcie sau din diverse alte crengute. Important este sa le legi frumos, artistic, folosind sfori de canepa, fasii de panza de sac sau chiar sarme.

Iar daca vrei sa-ti impodobesti usa cu o coronita deosebita, cum nu vezi pe la altii, fa o plimbare prin padure si aduna capacele de ghinda de stejar pe care le vei fixa pe un suport din polistiren de forma circulara cu ajutorul unor ace de siguranta. La final, leaga-i o…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/11/craciunul-2014-24-de-idei-decorative-rustice-pentru-casa/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.